Reklam
Anladığım için sana akıl veriyorum aslında senin iyiliğin içinKardeşim sanane seni ne ilgilendirir ister 1günlüğüm ister 100 yıllığım bak kendi işine benim markam benim imzamdır. Boş konuşma siz böyle şeylerden anlamıyorsunuz belli.
Kendi fikirleriniz kendinize kalsın. Teşekkürler!Anladığım için sana akıl veriyorum aslında senin iyiliğin için
???Kendi fikirleriniz kendinize kalsın. Teşekkürler!
yalan söyleme bari arkadaşıma direk sattın nasıl satmadım?Hacı ben satmadım . Ben satış konusu açtığımda Swat ve nexus src fiyatlarını 5 kya düşürdüler korkudan hatırlayanlar vardır
Ben asla 5bin tl ye filan dosya satmadım satmamda kardeşim ben bir günceleme için 10bin tl para ödüyorum 5bin nin neyine tutuşçam lan benheh onuda anlamadım zaten ben 10 k src satılır yazdım nexus ve tbda guard tutuşup 5 kya src satmaya çalıştılar ben anlamadım bir anda neyden korktularsa
bu mesajı çok geç gördüm, biz bir yerimizden mi uyduruyoruz ne demek ben satmadım? dalga mı geçiyorsunHacı ben satmadım . Ben satış konusu açtığımda Swat ve nexus src fiyatlarını 5 kya düşürdüler korkudan hatırlayanlar vardır
Yapmadığın şey değil zamanında ıstırapı 1 k ya satmıştın yine aynısını yapıyorsun sandımOrada bu durum ile alay ediyorum zaten. çalan çalana elden ele diyerek.
Alaycı ve espiri üzerine yazdığım bir yorumdan ne çıkarım sağlamaktasın sen?
ne düşündün?
Arkadaşım olaya beni dahil etmeyin buyrun tartışın doruklarınıza kadar kalkıp ‘ biri başliga takılıyor ’ diye bana sallarsanız kusura bakma ben de gerekeni yaparım bunun adı taraf tutmak değildir. kimi ne için tutacağım. Cumlelerini secerken dikkat etmelisin. Benim de amacım burada birilerinin emekleri gasp edilmesin diye bir kaç ay önce paylastigim konuyu baz alarak işlem yapıyorum. Ha amacim da şu o konuyu baz almamin adamina göre muamele yapmayalım herkese eşit davranılsın. ?@Admin anlamadım arkadaşım tarafmi tutuyorsun ? Konu tartışma konusu degilmi burada fikirlerinizi beyan edemicekmiyiz ne yani banlama olarak tehditmi ediyorsun ortada dolandırıcı varken dolandırılan varken benimi banlican anlamadım bildirim gönderip salladigin kişiye dikkat et ikinciyi tekrarlamam diyorsun bu şekilde yaparak siz taraf tutmuş oluyorsunuz ozaman bunumu anlamam gerekiyor?
Sen olaya çoktan dahil oldun?Arkadaşım olaya beni dahil etmeyin buyrun tartışın doruklarınıza kadar kalkıp ‘ biri başliga takılıyor ’ diye bana sallarsanız kusura bakma ben de gerekeni yaparım bunun adı taraf tutmak değildir. kimi ne için tutacağım. Cumlelerini secerken dikkat etmelisin. Benim de amacım burada birilerinin emekleri gasp edilmesin diye bir kaç ay önce paylastigim konuyu baz alarak işlem yapıyorum. Ha amacim da şu o konuyu baz almamin adamina göre muamele yapmayalım herkese eşit davranılsın. ?
Hocam bir kaç ay önce hsacsx adı altında milyon tane dosya paylaşıldı sahibinden izinsiz tepki göstermesine rağmen kimse kılını kıpırdatmadıArkadaşım olaya beni dahil etmeyin buyrun tartışın doruklarınıza kadar kalkıp ‘ biri başliga takılıyor ’ diye bana sallarsanız kusura bakma ben de gerekeni yaparım bunun adı taraf tutmak değildir. kimi ne için tutacağım. Cumlelerini secerken dikkat etmelisin. Benim de amacım burada birilerinin emekleri gasp edilmesin diye bir kaç ay önce paylastigim konuyu baz alarak işlem yapıyorum. Ha amacim da şu o konuyu baz almamin adamina göre muamele yapmayalım herkese eşit davranılsın. ?
Sonuç olarak ben hırsız değilim göktuğ veya dolandırıcı.Yapmadığın şey değil zamanında ıstırapı 1 k ya satmıştın yine aynısını yapıyorsun sandım
Kınıyorum ama bedavada kullanırım diyorsun yanişahsi görüşüm @nxwile arkadaşımızın paylaştığı dosyanın satışta konusu olan diğer arkadaşlarımızın kendi isimleri ve ACS isimleri geçmeden sadece v2838 dosyalar tarzında bir başlık atılarak tekrar paylaşılması nasıl olsa bir çok kişide mevcut bari bir rehber hazırlayarak kapsamlı bir paylaşım konusu açılması daha mantıklı olucaktır , bunun üzerinden de geliştirici arkadaşlar da devam edip yürüyebilir.