Reklam
Arkadaşın srcsi madem paylaştığı linkleri nie gizlettin kardesim seni niye ilgilendiriyor söylediklerinde acaip tutarsizKardeşim dosya benim FEEL'a verdiğim güncelleme olan dosya benle alakası yok. Ortaya düşen dosyalar benim değil arkadaşın src'si o.
Bende bunu sordum madem senin değil niye kaldırttırıyorsunArkadaşın srcsi madem paylaştığı linkleri nie gizlettin kardesim seni niye ilgilendiriyor söylediklerinde acaip tutarsiz
@Admin adam kendi söylüyorArkadaşın srcsi madem paylaştığı linkleri nie gizlettin kardesim seni niye ilgilendiriyor söylediklerinde acaip tutarsiz
Korkudan değildir o ya hani senin gibi 2-3 kuruşluk insanlar ekmek yemesin diyedir bide öyle düşünHacı ben satmadım . Ben satış konusu açtığımda Swat ve nexus src fiyatlarını 5 kya düşürdüler korkudan hatırlayanlar vardır
Ekli dosyayı görüntüle 5173
Bak hagenin benim konumun altına attığı resim kendin gör bak src onda bile var kalkıp burda bilip bilmeden kimseyi hırsızlık ile suçlamayın
Ne yaptın ya olm kendin mi ürettin CTRL+H basmak dışındaDosyayı başkasından ele geçirerek bu adama sattın?? Ele geçirmek ???komik çocuksun ilker ya
Abime ne lazım 1 kya satılır yazan ben değilim belkide milleten src araklayabilen sensindir ?Ne yaptın ya olm kendin mi ürettin CTRL+H basmak dışında
Üstelik şurda en düzgün adamları zarara uğratabiliyorsunuz ya ona canım sıkılıyor.
Ne markası hocam Allah için sanki 20 yıldır piyasadasin 100 yakın server açtıniz sanki 100000 yakın oyuncu kitleniz oldu Kurban olayım ya yapma bak sana ozaman da dedim satış stratejin yok önce bunu geliştir.Kardeşim T-GUARD çalındı diye ortaya yalan yanlış iftira atıyorsunuz. Benim markam benim adım geçiyor. Git normal paylaşıyorsan paylaş o beni ilgilendirmez. Benim adımı geçirme istemiyorum. Benim markama zarar veriyorsun!
Kardeşim sanane seni ne ilgilendirir ister 1günlüğüm ister 100 yıllığım bak kendi işine benim markam benim imzamdır. Boş konuşma siz böyle şeylerden anlamıyorsunuz belli.Ne markası hocam Allah için sanki 20 yıldır piyasadasin 100 yakın server açtıniz sanki 100000 yakın oyuncu kitleniz oldu Kurban olayım ya yapma bak sana ozaman da dedim satış stratejin yok önce bunu geliştir.
Orada bu durum ile alay ediyorum zaten. çalan çalana elden ele diyerek.Abime ne lazım 1 kya satılır yazan ben değilim belkide milleten src araklayabilen sensindir ?