Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

TARTIŞMA T-GUARD Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nxwile

KY Cezalı Üye
heh onuda anlamadım zaten ben 10 k src satılır yazdım nexus ve tbda guard tutuşup 5 kya src satmaya çalıştılar ben anlamadım bir anda neyden korktularsa

GUNEYHAN

S.Moderatör
KY Saygın Üye
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Web
www.gnysoft.com
@NexusACS @swatxx @nxwile piyasayı bok ettiniz be, 5k ya src mi sarılır? İçindeki kodlara bak 15k 10k 20k kafayı yediniz sidik yarısına girdiniz

solomonkane

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
@NexusACS @swatxx @nxwile piyasayı bok ettiniz be, 5k ya src mi sarılır? İçindeki kodlara bak 15k 10k 20k kafayı yediniz sidik yarısına girdiniz
Çünkü bu arkadaşların bir ürün satmakla ilgili hiç bir tecrübesi yok amaç zaten önüne geleni gondiklemekti konularındaki yorumları okursaniz anlarsiniz

NexusACS

KY Kıdemli Üye
Web
nexusanticheat.com
Hacı ben satmadım . Ben satış konusu açtığımda Swat ve nexus src fiyatlarını 5 kya düşürdüler korkudan hatırlayanlar vardır
Korkudan değildir o ya hani senin gibi 2-3 kuruşluk insanlar ekmek yemesin diyedir bide öyle düşün

Repub

KY Cezalı Üye
Web
ko-yardim.com
Ekli dosyayı görüntüle 5173

Bak hagenin benim konumun altına attığı resim kendin gör bak src onda bile var kalkıp burda bilip bilmeden kimseyi hırsızlık ile suçlamayın

1733743027458.png

1733743132902.png

Sen akıl fakirisin.
Keşke bana sormadan almasaymış. iyice sorgulasaymış. belki fikrini değiştirirdim.
Dosyayı başkasından ele geçirerek bu adama sattın :D
zannediyor ki; Herkes kendisi gibi :D

nxwile

KY Cezalı Üye
hh2.JPG

Burda görüldüğü gibi önce 5 kya çekilmiş hagen arkadaşta 1 k ya sattığını söylemiş görebilirsiniz sizde

admin

Founder
Web
ko-yardim.com
@Admin adam kendi söylüyor

İçeriği beni ilgilendirmez arkadaşim. Ben paylaşımda olan konunun başlığına bakarım ve bir ay önce yayınladığım konuyu baz alarak kapatırım konuyu. Konuda bahsi geçen arkadaşların rizası varsa hiç problem değil konu açılabilir.

nxwile

KY Cezalı Üye
Dosyayı başkasından ele geçirerek bu adama sattın?? Ele geçirmek ??? :D komik çocuksun ilker ya

nxwile

KY Cezalı Üye
Neyse ben gerekli her şeyi anlattığımı düşünüyorum paylaşımıda sağladım konunun açılıp açılmaması adminin bileceği bir şey bir şey diyemem

GUNEYHAN

S.Moderatör
KY Saygın Üye
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Web
www.gnysoft.com
Bence dosyalar artık herkeste oldugu için paylaşıma açılmalı.
Elden ele geziyor sahibi 5k ya satıyor diğerleri 1k ya boyle sacma iş olmaz

Repub

KY Cezalı Üye
Web
ko-yardim.com
Dosyayı başkasından ele geçirerek bu adama sattın?? Ele geçirmek ??? :D komik çocuksun ilker ya
Ne yaptın ya olm kendin mi ürettin CTRL+H basmak dışında :D
Üstelik şurda en düzgün adamları zarara uğratabiliyorsunuz ya ona canım sıkılıyor.

nxwile

KY Cezalı Üye
Ne yaptın ya olm kendin mi ürettin CTRL+H basmak dışında :D
Üstelik şurda en düzgün adamları zarara uğratabiliyorsunuz ya ona canım sıkılıyor.
Abime ne lazım 1 kya satılır yazan ben değilim belkide milleten src araklayabilen sensindir ?

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Kardeşim T-GUARD çalındı diye ortaya yalan yanlış iftira atıyorsunuz. Benim markam benim adım geçiyor. Git normal paylaşıyorsan paylaş o beni ilgilendirmez. Benim adımı geçirme istemiyorum. Benim markama zarar veriyorsun!

solomonkane

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Kardeşim T-GUARD çalındı diye ortaya yalan yanlış iftira atıyorsunuz. Benim markam benim adım geçiyor. Git normal paylaşıyorsan paylaş o beni ilgilendirmez. Benim adımı geçirme istemiyorum. Benim markama zarar veriyorsun!
Ne markası hocam Allah için sanki 20 yıldır piyasadasin 100 yakın server açtıniz sanki 100000 yakın oyuncu kitleniz oldu Kurban olayım ya yapma bak sana ozaman da dedim satış stratejin yok önce bunu geliştir.

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Ne markası hocam Allah için sanki 20 yıldır piyasadasin 100 yakın server açtıniz sanki 100000 yakın oyuncu kitleniz oldu Kurban olayım ya yapma bak sana ozaman da dedim satış stratejin yok önce bunu geliştir.
Kardeşim sanane seni ne ilgilendirir ister 1günlüğüm ister 100 yıllığım bak kendi işine benim markam benim imzamdır. Boş konuşma siz böyle şeylerden anlamıyorsunuz belli.

Repub

KY Cezalı Üye
Web
ko-yardim.com
Abime ne lazım 1 kya satılır yazan ben değilim belkide milleten src araklayabilen sensindir ?
Orada bu durum ile alay ediyorum zaten. çalan çalana elden ele diyerek.
Alaycı ve espiri üzerine yazdığım bir yorumdan ne çıkarım sağlamaktasın sen?
ne düşündün?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt