Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

TARTIŞMA T-GUARD Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mbayrak25

KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi
Şimdi temel olarak konuyu toplamak gerekirse, dosyalar tdb guardın eski bir güncellemesi mevcut satılan srcden farklı. Nxwile ise içeriğinin dahi ne olduğunu bilmeden bu dosyaları ele nasıl geçirdiyse projelerim diye satan bir arkadaşımız, konunun uzatılacak başka bir tarafı yok, Nxwile kendine ait olmayan dosyaları projelerim diyerek satmamayı öğrenmeli, mümkünse bu dosyalar da madem her yerde o zaman güzel bir rehber hazırlanarak forumda paylaşılmalı(tdb guardın ismi verilmeden mümkünse dosya içeriklerinden isimleri kaldırılarak)

solomonkane

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
@Admin anlamadım arkadaşım tarafmi tutuyorsun ? Konu tartışma konusu degilmi burada fikirlerinizi beyan edemicekmiyiz ne yani banlama olarak tehditmi ediyorsun ortada dolandırıcı varken dolandırılan varken benimi banlican anlamadım bildirim gönderip salladigin kişiye dikkat et ikinciyi tekrarlamam diyorsun bu şekilde yaparak siz taraf tutmuş oluyorsunuz ozaman bunumu anlamam gerekiyor?

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
heh onuda anlamadım zaten ben 10 k src satılır yazdım nexus ve tbda guard tutuşup 5 kya src satmaya çalıştılar ben anlamadım bir anda neyden korktularsa
Ben asla 5bin tl ye filan dosya satmadım satmamda kardeşim ben bir günceleme için 10bin tl para ödüyorum 5bin nin neyine tutuşçam lan ben :D

mbayrak25

KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi
Hacı ben satmadım . Ben satış konusu açtığımda Swat ve nexus src fiyatlarını 5 kya düşürdüler korkudan hatırlayanlar vardır
bu mesajı çok geç gördüm, biz bir yerimizden mi uyduruyoruz ne demek ben satmadım? dalga mı geçiyorsun

lantheyus

KY Saygın Üye
Web
rpguard.com
benim burda sormak istedigim olay su atılan linklerden 1 tanasi bizim upload etmiş oldugumuz ve kimseye paylasılmayan bir link. eger göktug sana gelen bu linklerin kimin verdigini acıklarsan en azından bizde kimden kazık yemiş oluruz onu anlarız.

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Arkadaşlar bu dosyaları kim satın aldıysa hepinizi dolandırdılar ben size söyleyim. Bunların hepsi birbirinden beter :D

lantheyus

KY Saygın Üye
Web
rpguard.com
diğer linklerde tutsaydı diyecegim suydu ya beni patlattınız yada bir baskasını ordan caldınız ama tutarsızlık var orda o yüzden o dc den linkleri paylasan kisiyi acıklarsan en azından ben kendimce sorguluyabilecegim

nxwile

KY Cezalı Üye
Orada bu durum ile alay ediyorum zaten. çalan çalana elden ele diyerek.
Alaycı ve espiri üzerine yazdığım bir yorumdan ne çıkarım sağlamaktasın sen?
ne düşündün?
Yapmadığın şey değil zamanında ıstırapı 1 k ya satmıştın yine aynısını yapıyorsun sandım

admin

Founder
Web
ko-yardim.com
@Admin anlamadım arkadaşım tarafmi tutuyorsun ? Konu tartışma konusu degilmi burada fikirlerinizi beyan edemicekmiyiz ne yani banlama olarak tehditmi ediyorsun ortada dolandırıcı varken dolandırılan varken benimi banlican anlamadım bildirim gönderip salladigin kişiye dikkat et ikinciyi tekrarlamam diyorsun bu şekilde yaparak siz taraf tutmuş oluyorsunuz ozaman bunumu anlamam gerekiyor?
Arkadaşım olaya beni dahil etmeyin buyrun tartışın doruklarınıza kadar kalkıp ‘ biri başliga takılıyor ’ diye bana sallarsanız kusura bakma ben de gerekeni yaparım bunun adı taraf tutmak değildir. kimi ne için tutacağım. Cumlelerini secerken dikkat etmelisin. Benim de amacım burada birilerinin emekleri gasp edilmesin diye bir kaç ay önce paylastigim konuyu baz alarak işlem yapıyorum. Ha amacim da şu o konuyu baz almamin adamina göre muamele yapmayalım herkese eşit davranılsın. ?

solomonkane

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Arkadaşım olaya beni dahil etmeyin buyrun tartışın doruklarınıza kadar kalkıp ‘ biri başliga takılıyor ’ diye bana sallarsanız kusura bakma ben de gerekeni yaparım bunun adı taraf tutmak değildir. kimi ne için tutacağım. Cumlelerini secerken dikkat etmelisin. Benim de amacım burada birilerinin emekleri gasp edilmesin diye bir kaç ay önce paylastigim konuyu baz alarak işlem yapıyorum. Ha amacim da şu o konuyu baz almamin adamina göre muamele yapmayalım herkese eşit davranılsın. ?
Sen olaya çoktan dahil oldun?

Furkan

KY Saygın Üye
Yardımsever
hahahahahahahhahaahhaah

Furkan

KY Saygın Üye
Yardımsever
POLEMİQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

Furkan

KY Saygın Üye
Yardımsever
Hocam bir kaç ay önce hsacsx adı altında milyon tane dosya paylaşıldı sahibinden izinsiz tepki göstermesine rağmen kimse kılını kıpırdatmadı
şimdi paylaşılan dosyaların konusu neden kitlendi öğrenebilir miyim?

RossoMaranello

KY Kıdemli Üye
KY Üye
şahsi görüşüm @nxwile arkadaşımızın paylaştığı dosyanın satışta konusu olan diğer arkadaşlarımızın kendi isimleri ve ACS isimleri geçmeden sadece v2838 dosyalar tarzında bir başlık atılarak tekrar paylaşılması nasıl olsa bir çok kişide mevcut bari bir rehber hazırlayarak kapsamlı bir paylaşım konusu açılması daha mantıklı olucaktır , bunun üzerinden de geliştirici arkadaşlar da devam edip yürüyebilir.

Repub

KY Cezalı Üye
Web
ko-yardim.com
Yapmadığın şey değil zamanında ıstırapı 1 k ya satmıştın yine aynısını yapıyorsun sandım
Sonuç olarak ben hırsız değilim göktuğ veya dolandırıcı.
Kimseyi dolandırmadım.halen daha bana sataşma peşindesin.
1k olmasının amacı sunucu gibi şeylerin giderlerinin sağlanması.
Kısacası hiç kimseyi s. peşinde değilim kısaca. :D

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
şahsi görüşüm @nxwile arkadaşımızın paylaştığı dosyanın satışta konusu olan diğer arkadaşlarımızın kendi isimleri ve ACS isimleri geçmeden sadece v2838 dosyalar tarzında bir başlık atılarak tekrar paylaşılması nasıl olsa bir çok kişide mevcut bari bir rehber hazırlayarak kapsamlı bir paylaşım konusu açılması daha mantıklı olucaktır , bunun üzerinden de geliştirici arkadaşlar da devam edip yürüyebilir.
Kınıyorum ama bedavada kullanırım diyorsun yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt