Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

TARTIŞMA T-GUARD Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mbayrak25

KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi
“forumda satışta olan bir dosyanız varsa, o dosya sizin adınızı kullanarak burada paylaşıma sunulmayacaktır.”
Konu bu şekilde kapatılmış, aynı kişi bunun satışını da yaptı?

nxwile

KY Cezalı Üye
Yanı burda yok srgame yazmısında satmışın bilmem ne diye ağlamayın boşa sizde nexustan src aldınız düne kadar 2369 versiondaydınız direk nexusun 2383 projesine geçiş yaparak isim değiştirdiniz boş yorum yapmayın

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Ekli dosyayı görüntüle 5172
Nexustan 30 - 35 k arası para vererek alınan srcyi 50 k diye satmaya calısan adamlar burda kalkmış edebiyat yapıyor. ALMADIK DİYE İDDA EDEN VARSA ONLARI KANITLAYIM İSTER MİSİNİZ?
eee ne var bnda Güneyhan dediğiniz arkadaş src lerine 250bin tl istiyor. İstediğim para eklediğim kodlar vs vs varsa aynısı getirsinler görelim.

nxwile

KY Cezalı Üye
Güneyhan beni ilgilendirmez sen kalkıp bilmediğin bir konuda "hırsızlık" ile kimseyi suçlayamazsın ! Srcne sahip cıksaydın ben sana kanıtları ile gösterdim ben senin srcne kalmış biri değilim

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Yanı burda yok srgame yazmısında satmışın bilmem ne diye ağlamayın boşa sizde nexustan src aldınız düne kadar 2369 versiondaydınız direk nexusun 2383 projesine geçiş yaparak isim değiştirdiniz boş yorum yapmayın
Kardeşim sen haksızsın hemde suçlusun, biz parasını ödereyerek alıyoruz ne alıyorsak bu seni ilgilendirmez üstüne koyarım daha yüksegine de satarım. Buna kimse tek teklime edemez müşterimle aramda olan ticaret beni bağlar anladın. Çoluk çocuklarla uğraşıyorum valla sarf ettiğim enerjiye yazık.

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Güneyhan beni ilgilendirmez sen kalkıp bilmediğin bir konuda "hırsızlık" ile kimseyi suçlayamazsın ! Srcne sahip cıksaydın ben sana kanıtları ile gösterdim ben senin srcne kalmış biri değilim
Arkadaşım projeyi çalmışın almışın adamın birine 10bin tlye satmışsın emek hırsızsın resmen kabul et artık.

nxwile

KY Cezalı Üye
Dostum senin para ile aldığın şeyi bana bedava adamlar atıyor bu ne demek anlıyor musun ? Senin srcn ortalık malı olmuş kimse buna kar amacı gütmüyor ve ondan ona geziyor demek bunu idrak et bence. Kime srcni kaptırdıysan gidip ona hırsız de ben sni tanımam etmem dcde konustuğumuz dısında konusmam olmamıs senle ben senden nasıl src çalayım hiç mi aklınız yok yani bir düşünün bunu ya

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Dostum senin para ile aldığın şeyi bana bedava adamlar atıyor bu ne demek anlıyor musun ? Senin srcn ortalık malı olmuş kimse buna kar amacı gütmüyor ve ondan ona geziyor demek bunu idrak et bence. Kime srcni kaptırdıysan gidip ona hırsız de ben sni tanımam etmem dcde konustuğumuz dısında konusmam olmamıs senle ben senden nasıl src çalayım hiç mi aklınız yok yani bir düşünün bunu ya
Kardeşim FEEL Yusuf'a kodları düzenleme ayağına adamı dolandırmışsınız başka olan biten yok. Belirli kişilerle bu adam muhattap oluyor ayrıca biride sensin. Dosyaların oraya düşmesi mümkün değil ben dc üzerinden veya whatsaptan şifreli bir şekilde dosyaları teslim ediyorum.

nxwile

KY Cezalı Üye
En basit örnekleyim mbayraktar srcyi aldığı gibi hagen ile paylaştı mesela aynı dosyalar hagendede var hatta cyber00 mıstıktada var yani kısacası ondan ona geziyor

GUNEYHAN

S.Moderatör
KY Saygın Üye
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Web
www.gnysoft.com
eee ne var bnda Güneyhan dediğiniz arkadaş src lerine 250bin tl istiyor. İstediğim para eklediğim kodlar vs vs varsa aynısı getirsinler görelim.
Yanlışını düzelteyim 300 istiyorum.
Benm sourcem ile kendi sourceni lütfen kıyaslamaya dahil girme?

nxwile

KY Cezalı Üye
Kardeşim FEEL Yusuf'a kodları düzenleme ayağına adamı dolandırmışsınız başka olan biten yok. Belirli kişilerle bu adam muhattap oluyor ayrıca biride sensin. Dosyaların oraya düşmesi mümkün değil ben dc üzerinden veya whatsaptan şifreli bir şekilde dosyaları teslim ediyorum.
Yusufa sorun bakalım o seninle çalışırken yada senden sonra hiç fark etmez ben ona yardım etmiş miydim ? Bırak kodları düzeltmeyi srcnin resmini görmüş müyüm sorarsın öğrenirsin bu konun yusufla hiç alakası yok inanmıyorsan kendisine sorabilirsin

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
En basit örnekleyim mbayraktar srcyi aldığı gibi hagen ile paylaştı mesela aynı dosyalar hagendede var hatta cyber00 mıstıktada var yani kısacası ondan ona geziyor
Hepiniz bir birbirinizden beter ve hırsızsınız emek hırsızı ben hakkımı asla helal etmiyorum. Para kolay kazanılmıyor anladın. Ben evet zengin biri olabilirim, evlerim arsalarım arabalarım yazıklarımda olabilir ama bu sizin benim veya başkasının para ödeyip almış olduğu dosyalara göz dikme hakkınız vermez Zavallık bu lan.

nxwile

KY Cezalı Üye
Hepiniz bir birbirinizden beter ve hırsızsınız emek hırsızı ben hakkımı asla helal etmiyorum. Para kolay kazanılmıyor anladın. Ben evet zengin biri olabilirim, evlerim arsalarım arabalarım yazıklarımda olabilir ama bu sizin benim veya başkasının para ödeyip almış olduğu dosyalara göz dikme hakkınız vermez Zavallık bu lan.
Hocam 50.ciye söylüyorum sen dosyanı kime kaptırdıysan kime çaldırdıysan ona git konunun benle alakası yok

mbayrak25

KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi
evet dosyalarınızın bozuk ve size ait olmadığını fark ettiğimde hagen ile de paylaştık (kendisine satmadık )bu dosyaları inceleyince zaten sahibinin bambaşka birisi olduğunu gördük, arada temel fark ise şu; doğru düzgün çalışmayan dosyaların kendinize ait olmadığı halde "projelerim" diyerek başkalarına satmanız.

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Hocam 50.ciye söylüyorum sen dosyanı kime kaptırdıysan kime çaldırdıysan ona git konunun benle alakası yok
Kardeşim dosya benim FEEL'a verdiğim güncelleme olan dosya benle alakası yok. Ortaya düşen dosyalar benim değil arkadaşın src'si o.

nxwile

KY Cezalı Üye
Ben adamı tanımam etmem ki pcsine bağlanayım

nxwile

KY Cezalı Üye
hagen1.JPG

Bak hagenin benim konumun altına attığı resim kendin gör bak src onda bile var kalkıp burda bilip bilmeden kimseyi hırsızlık ile suçlamayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt