Reklam
Ellerine sağlık gayet güzel gözüküyor.Merhaba arkadaşlar,
Bir çok versiyonda rahatça kullanabileceğiniz Bugsuz temiz Option.exe 'dir 25xx 'de denemedim.
Proje tamamen kendi çalışmamdır. isteyen olursa müsaitlik duruma göre, güncelleme ve düzenleme yapabilirim
Kullananlara Hayırlı olsun iyi çalışmalar dilerim.
Ekli dosyayı görüntüle 18098Ekli dosyayı görüntüle 18099Ekli dosyayı görüntüle 18100Ekli dosyayı görüntüle 18101Ekli dosyayı görüntüle 18102
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Çok teşekkür ederim hocam sağolasın.Ellerine sağlık gayet güzel gözüküyor.
güzele benziyor.Merhaba arkadaşlar,
Bir çok versiyonda rahatça kullanabileceğiniz Bugsuz temiz Option.exe 'dir 25xx 'de denemedim.
Proje tamamen kendi çalışmamdır. isteyen olursa müsaitlik duruma göre, güncelleme ve düzenleme yapabilirim
Kullananlara Hayırlı olsun iyi çalışmalar dilerim.
Ekli dosyayı görüntüle 18098Ekli dosyayı görüntüle 18099Ekli dosyayı görüntüle 18100Ekli dosyayı görüntüle 18101Ekli dosyayı görüntüle 18102
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkür ederim geri bildiriminiz için güncelleme yapacağımoption.exe ' ye İcon Eklenmeli görsel olarak hoş bir hava katar . en azından boş görünmez
server.ini bak ve option.ini bak dosyaları oluşturuluyor içeriklerini açıp incelemedim ama kullanıcıyı rahatsız edebilecek durumlar bence .
arayüz olarak güzel ben beğendim . Kullanır mıyım sürekli olarak . tam manasıyla test edip görmek lazım ama ilk izlenim olarak güzel .
tekrardan emeğine sağlık