Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

Yeni Özellikleri İle Option.exe Temiz.

AproN

KY Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar,
Gelen talepler üzerine aşağıda belirtildiği üzere uygulamada güncelleme yapılmıştır.

07.06.2026
1. Fps limitini manuel ayarlama veya maksimum FPS seçeneği.
2. Oyun içi objelerin sorunsuz görünmesi için farklı anahtarlama modelleri eklendi.
3. Pk profili ve Pazar profilleri eklendi, özellikle laptoplarda enerji tasarrufu, düşük CPU ve FPS kullanımı sağlayarak ısınma sorunlarının 'da kısmı olarak önüne geçmiş olacak.
4. Diğer oyuncuların skill efeklerini gizleme / Party skill efektlerini gizle / Diğer karakter efektleri (aura/buff) / Shader efektleri / CZ / BDW için kalabalık savaş FPS optimizasyonu.
4. Seçeneklerin ne işe yaradığını anlatan açıklamalar eklendi.

Not: Eğer PearlEngine farklı anahtar adları kullanıyorsa (ör. FPSLimit yerine Limit), client kaynak veya çalışan bir Option.ini örneğini paylaşırsanız eşleştirmeyi güncelleriz.

Bir çok versiyonda rahatça kullanabileceğiniz Bugsuz temiz Option.exe 'dir 25xx 'de denemedim.
Proje tamamen kendi çalışmamdır. isteyen olursa müsaitlik duruma göre, güncelleme ve düzenleme yapabilirim
Kullananlara Hayırlı olsun iyi çalışmalar dilerim.

1780752922543.png
1780838258498.png
1780752945196.png
1780752956253.png

1780838326107.png

Son düzenleme:

faramis

KY Saygın Üye
Yardımsever
Merhaba arkadaşlar,
Bir çok versiyonda rahatça kullanabileceğiniz Bugsuz temiz Option.exe 'dir 25xx 'de denemedim.
Proje tamamen kendi çalışmamdır. isteyen olursa müsaitlik duruma göre, güncelleme ve düzenleme yapabilirim

Ekli dosyayı görüntüle 18098Ekli dosyayı görüntüle 18099Ekli dosyayı görüntüle 18100Ekli dosyayı görüntüle 18101Ekli dosyayı görüntüle 18102

Ellerine sağlık gayet güzel gözüküyor.

mrsjr

KY Kıdemli Üye
Web
www.oelarınıifsalamadernegi.com
Merhaba arkadaşlar,

Ekli dosyayı görüntüle 18098Ekli dosyayı görüntüle 18099Ekli dosyayı görüntüle 18100Ekli dosyayı görüntüle 18101Ekli dosyayı görüntüle 18102

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
güzele benziyor.

deniz.karas@hot

KY Üye
option.exe ' ye İcon Eklenmeli görsel olarak hoş bir hava katar . en azından boş görünmez
server.ini bak ve option.ini bak dosyaları oluşturuluyor içeriklerini açıp incelemedim ama kullanıcıyı rahatsız edebilecek durumlar bence .

arayüz olarak güzel ben beğendim . Kullanır mıyım sürekli olarak . tam manasıyla test edip görmek lazım ama ilk izlenim olarak güzel .

tekrardan emeğine sağlık

1910

KY Kıdemli Üye
güzel görünüyor eline emeğine sağlık

AproN

KY Kıdemli Üye
option.exe ' ye İcon Eklenmeli görsel olarak hoş bir hava katar . en azından boş görünmez
server.ini bak ve option.ini bak dosyaları oluşturuluyor içeriklerini açıp incelemedim ama kullanıcıyı rahatsız edebilecek durumlar bence .

arayüz olarak güzel ben beğendim . Kullanır mıyım sürekli olarak . tam manasıyla test edip görmek lazım ama ilk izlenim olarak güzel .

tekrardan emeğine sağlık
Teşekkür ederim geri bildiriminiz için güncelleme yapacağım

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt