Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Web Site Kurulum İçin Bilgi ve Destek.

SupriseMF

www.gamerspalette.com
KY Saygın Üye
Yardımsever
  • Herkese merhaba , kendime öyle takılmalık açtığım bir pvp sunucu için web panel kurmak istiyorum fakat webpaneli ana sunucuya değil ayrı bir hosting'e kurmak istiyorum bu şekilde oluyor mu bağlantı yapıla biliyor mu ? yapan bilen var mı bilgi yönlendirme yada yardım etme şansı olan var mı ? Teşekkürler :)

ATABEYY

KY Uzman Üye
Yardımsever
Normalde phpmyadmin C klasörüne kuruyoruz ip ye örnek ; 127.0.0.1/phpmyadmin yazınca root ve şifre istiyor deneyerek anlayabilirsiniz ama olur diye düşünüyorum DB bağlantısını sağlayabilirseniz

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
  • Herkese merhaba , kendime öyle takılmalık açtığım bir pvp sunucu için web panel kurmak istiyorum fakat webpaneli ana sunucuya değil ayrı bir hosting'e kurmak istiyorum bu şekilde oluyor mu bağlantı yapıla biliyor mu ? yapan bilen var mı bilgi yönlendirme yada yardım etme şansı olan var mı ? Teşekkürler :)
Olmaz diye birşey yok ama o dediğin piyasada olmaz yazdırman lazım sen en iyisi paneli yine aynı servere kur diger tarafa index sayfası yükle

Forathdor

KY Saygın Üye
Yardımsever
Web
www.forathdordesign.com
Dediğin yapılabilir bir şey fakat forumlarda paylaşılan tüm dosyalar genellikle ya mssql ya da mysql, mysqli bağlantılı olduğundan bunlarla zor. Oturup sıfırdan framework'ü yazman gerekiyor dediğin iş için. Örn: Önce db_connection için mssql'e bir kullanıcı oluşturup, tüm datayı bu kullanıcı üzerinden kendi hostinginde ki Rest API ile çekmen gerekiyor. Mantıken normal panelden bir tık daha yavaş olur fakat güvenlik açısından kafanda soru işareti kalmaz.

SupriseMF

www.gamerspalette.com
KY Saygın Üye
Yardımsever
Dediğin yapılabilir bir şey fakat forumlarda paylaşılan tüm dosyalar genellikle ya mssql ya da mysql, mysqli bağlantılı olduğundan bunlarla zor. Oturup sıfırdan framework'ü yazman gerekiyor dediğin iş için. Örn: Önce db_connection için mssql'e bir kullanıcı oluşturup, tüm datayı bu kullanıcı üzerinden kendi hostinginde ki Rest API ile çekmen gerekiyor. Mantıken normal panelden bir tık daha yavaş olur fakat güvenlik açısından kafanda soru işareti kalmaz.
Gerekli bilgi için çok teşekkür ederim , fakat benim becerebileceğim birşey değil acaba aramızda normal vds ye kurmayı bilen yada göstere bilecek bir var mı

daywalker

KY Kıdemli Üye
did you make the website yourself?

I think one way is to add an API file to your server/VPS

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt