Reklam
Olmaz diye birşey yok ama o dediğin piyasada olmaz yazdırman lazım sen en iyisi paneli yine aynı servere kur diger tarafa index sayfası yükle
Herkese merhaba , kendime öyle takılmalık açtığım bir pvp sunucu için web panel kurmak istiyorum fakat webpaneli ana sunucuya değil ayrı bir hosting'e kurmak istiyorum bu şekilde oluyor mu bağlantı yapıla biliyor mu ? yapan bilen var mı bilgi yönlendirme yada yardım etme şansı olan var mı ? Teşekkürler
Dediğin yapılabilir bir şey fakat forumlarda paylaşılan tüm dosyalar genellikle ya mssql ya da mysql, mysqli bağlantılı olduğundan bunlarla zor. Oturup sıfırdan framework'ü yazman gerekiyor dediğin iş için. Örn: Önce db_connection için mssql'e bir kullanıcı oluşturup, tüm datayı bu kullanıcı üzerinden kendi hostinginde ki Rest API ile çekmen gerekiyor. Mantıken normal panelden bir tık daha yavaş olur fakat güvenlik açısından kafanda soru işareti kalmaz.
Herkese merhaba , kendime öyle takılmalık açtığım bir pvp sunucu için web panel kurmak istiyorum fakat webpaneli ana sunucuya değil ayrı bir hosting'e kurmak istiyorum bu şekilde oluyor mu bağlantı yapıla biliyor mu ? yapan bilen var mı bilgi yönlendirme yada yardım etme şansı olan var mı ? Teşekkürler
Gerekli bilgi için çok teşekkür ederim , fakat benim becerebileceğim birşey değil acaba aramızda normal vds ye kurmayı bilen yada göstere bilecek bir var mıDediğin yapılabilir bir şey fakat forumlarda paylaşılan tüm dosyalar genellikle ya mssql ya da mysql, mysqli bağlantılı olduğundan bunlarla zor. Oturup sıfırdan framework'ü yazman gerekiyor dediğin iş için. Örn: Önce db_connection için mssql'e bir kullanıcı oluşturup, tüm datayı bu kullanıcı üzerinden kendi hostinginde ki Rest API ile çekmen gerekiyor. Mantıken normal panelden bir tık daha yavaş olur fakat güvenlik açısından kafanda soru işareti kalmaz.