Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

TARTIŞMA V25xx PAYLAŞIM

v25xx Tırt Sourceleri Paylaşalım mı?

• Paylaşta şu dolandırıcılar dağılsın

Oy: 26 92.9%
  • Paylaşma düdüklenmeye devam edilelim

Oy: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28

RustyGameStudio

KY Saygın Üye
Yardımsever
Bazılarının satmaya çalıştığı hook olmayan birşeyleri atlatmaya bile 15 K para basanların dosyasını akşama paylaşalım mı? ankete katılalım ?

dogandeniz12

KY Saygın Üye
Adamlar emek harcadiyda bu src ye veya para verdilerse ve sen paylaşırsan mesela bu dosyayı emekleri boşa gidecekse milletin en büyük kötülük seninki ve forumda 2383 te paylaşıldı oda günahkar adamlar emek harciyor

RustyGameStudio

KY Saygın Üye
Yardımsever
Beni ilgilendiren bir durum yok ortada kendin yaparsan dosyaların sağa sola yayılmaz ;) birilerinden medet umarsan araklarlar paylaşırlar yada satarlar bilemem sen millete veremeyeceğin hizmeti vs vs parayla satmaya çalışırken herşey normal bu normal değil mi? elimde olan dosyaları paylaşıcam hepsi bu :) işin kısası kendin birşeyler yaparsan emeğin gitmez parayla yaptırdıysan bu emek değil paranın karşılığı beni ilgilendirme 2x2=4 kardeşim :) Paylaşına 2383 dosyalar daha önceden sendeydi sen birşeyleri içinden araklamaya çalışırken sütten çıkmış akkaşıksın yani :D beni konuşturma ben herkesi bilirim bilenim.

RustyGameStudio

KY Saygın Üye
Yardımsever
Bu arada projeyi araklayan ben değilim yanlış anlaşılmasın :D öyle elime geldi.

ArananKan

KY Üye
Adamlar emek harcadiyda bu src ye veya para verdilerse ve sen paylaşırsan mesela bu dosyayı emekleri boşa gidecekse milletin en büyük kötülük seninki ve forumda 2383 te paylaşıldı oda günahkar adamlar emek harciyor
Lan sen ne ayaksın her paylaşımın altında yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorsun. Burada satış yapan birinin yan üyeliği oldun zaten belli. Duyar kasıyor dilenci

dogandeniz12

KY Saygın Üye
Lan sen ateş olsan cürmün kadar yer bile yakaman aç köpek kim olduğun bariz belli satış yapamayınca milletin konularına ağlıyorsun. Emzik mi istiyorsun ağzına gel verelim ağzını açacakmışsın aç aç emiziğin bende.
Benim satışla işim yok pek takılmıyorum sonuçta lolipop

bluemansiiz

KY Saygın Üye
Yardımsever

V25xx PAYLAŞIM 'dan kasıt nedir :)

solomonkane

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
paylaş gitsin zaten kodu ekleyenlerde kendi icinde daha uyguna satıyo bu emekcilerin haberi yok :D

beal1903

KY Uzman Üye
yapıştır gelsin bro :D kodu zaten direk kullanamayız kendi fileslerimize çekeceğiz.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt