Reklam
Sen bu topa girme kardeş devam et duyar kasmaAdamlar emek harcadiyda bu src ye veya para verdilerse ve sen paylaşırsan mesela bu dosyayı emekleri boşa gidecekse milletin en büyük kötülük seninki ve forumda 2383 te paylaşıldı oda günahkar adamlar emek harciyor
Ankete ne gerek var paylaş gitsin. Ortalık adam görsün lafta kalmasınBazılarının satmaya çalıştığı hook olmayan birşeyleri atlatmaya bile 15 K para basanların dosyasını akşama paylaşalım mı? ankete katılalım ?
Lan sen ne ayaksın her paylaşımın altında yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorsun. Burada satış yapan birinin yan üyeliği oldun zaten belli. Duyar kasıyor dilenciAdamlar emek harcadiyda bu src ye veya para verdilerse ve sen paylaşırsan mesela bu dosyayı emekleri boşa gidecekse milletin en büyük kötülük seninki ve forumda 2383 te paylaşıldı oda günahkar adamlar emek harciyor
Sanane lan tenekeLan sen ne ayaksın her paylaşımın altında yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorsun. Burada satış yapan birinin yan üyeliği oldun zaten belli. Duyar kasıyor dilenci
Lan sen ateş olsan cürmün kadar yer bile yakaman aç ***** kim olduğun bariz belli satış yapamayınca milletin konularına ağlıyorsun. Emzik mi istiyorsun ağzına gel verelim ağzını açacakmışsın aç aç emiziğin bende.Sanane lan teneke
Benim satışla işim yok pek takılmıyorum sonuçta lolipopLan sen ateş olsan cürmün kadar yer bile yakaman aç köpek kim olduğun bariz belli satış yapamayınca milletin konularına ağlıyorsun. Emzik mi istiyorsun ağzına gel verelim ağzını açacakmışsın aç aç emiziğin bende.
Lollipop senin gibi gevşeklerin ağzına yakışıyor tottiş seniBenim satışla işim yok pek takılmıyorum sonuçta lolipop
Bu saatten sonra yazmıyorum Admin arkadaşlara saygısızlık olur hayırlı çalışmalar kolay gelsinLollipop senin gibi gevşeklerin ağzına yakışıyor tottiş seni
-----------------------------------
@RustyGameStudio kardeşim akşamı bile bekleme bu açlara inat paylaş.
Bende öyle diyorum akşamı ne bekliyorsunyapıştır gelsin brokodu zaten direk kullanamayız kendi fileslerimize çekeceğiz.
Şuna Kahka attım ?Saldım gençler yüklenin