Reklam
Beni bilen bilir dostum ben 2006 yılından beri ben bu işlerdeyim. Diğer forumlarada benim adımı arat ne işler yaptıgımı görürsün de.. Ne sana ne senin yancılarına ne fake hesaplarınızla uğraşamıcam kim oldugunuz beni zerrede alakadar etmiyor. Herkes işine gücüne baksın okey. İş yapabilen zaten ne iş yaptığını sergiler. Uzatmanın çene yapmanın anlamı yok. Başkasıyla takışın..Abi sana tamamen katılıyorum .
@swatxx tam bir boş insan..
Beni bilen bilir dostum ben 2006 yılından beri ben bu işlerdeyim. Diğer forumlarada benim adımı arat ne işler yaptıgımı görürsün de.. Ne sana ne senin yancılarına ne fake hesaplarınızla uğraşamıcam kim oldugunuz beni zerrede alakadar etmiyor. Herkes işine gücüne baksın okey. İş yapabilen zaten ne iş yaptığını sergiler. Uzatmanın çene yapmanın anlamı yok. Başkasıyla takışın..
@izwein geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin <3
2006 yılından beri bu piyasanın içinde olan kişi ne hikmetse google'da aratıldığında hakkında hiçbir şey çıkmıyor. ismi cismi belli olmayan biri için çok iddaalı sözler sarf ediyorsun. Diğer forumlara ihtiyacım yok şuan olduğum forum içerisindeki izlenimlerim doğrultusunda konuşuyorum. Kimse tarafından sevilmeyen en boş insansın görünenler ortada zaten. Kimsenin yancılığına ya da fake hesaplara ihtiyacım yok. Sanırım nickin sonuna xx koyunca fake olmaktan çıkılıyor. İş yapmak ayrı başka insanların emeklerini çalmak ayrı konuBeni bilen bilir dostum ben 2006 yılından beri ben bu işlerdeyim. Diğer forumlarada benim adımı arat ne işler yaptıgımı görürsün de.. Ne sana ne senin yancılarına ne fake hesaplarınızla uğraşamıcam kim oldugunuz beni zerrede alakadar etmiyor. Herkes işine gücüne baksın okey. İş yapabilen zaten ne iş yaptığını sergiler. Uzatmanın çene yapmanın anlamı yok. Başkasıyla takışın..
@izwein geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin <3
Tamamdır dostum kimse kimseyi sevmek zorunda değil.2006 yılından beri bu piyasanın içinde olan kişi ne hikmetse google'da aratıldığında hakkında hiçbir şey çıkmıyor. ismi cismi belli olmayan biri için çok iddaalı sözler sarf ediyorsun. Diğer forumlara ihtiyacım yok şuan olduğum forum içerisindeki izlenimlerim doğrultusunda konuşuyorum. Kimse tarafından sevilmeyen en boş insansın görünenler ortada zaten. Kimsenin yancılığına ya da fake hesaplara ihtiyacım yok. Sanırım nickin sonuna xx koyunca fake olmaktan çıkılıyor. İş yapmak ayrı başka insanların emeklerini çalmak ayrı konutekrar belli ettin ki boş insansın..
xdxdKardeşim sen çok biliyorsan deneyimli bir insansan yapabiliyorsanız buyrun meydan burada sizde yapın bizde görelimde belki hayırlı olsun filan deriz. Fesat insanlarsınız yok yapay zeka yok falan yok filan bırakın bu işleri ya...
Ben bu işi yapabiliyorum da böyle bir şeyler ortaya çıkarabiliyorum. Elbet benden çok iyi yazılımcılar vardır buna lafım yok. Ben kendime göre yazılımcıyım oyun ve web geliştiricisiyim sizde olabilirsiniz niye olmayasınız ki ? ^^
Ben yıllardır bu işin içindeyim emeğin ne demek olduğunu en iyi ben bilirim.
Evet.. ortada emek var.. siz adamların dosyaları piyasaya düştü diye sevinirken aksine ben üzülüyorum.
Ve bu emektar insanlardan aldığım veya yaptırdığım her iş için ben onların emeğinin karşılığını minnet ve saygı çerçevesinde karşılığı neyse ödemişimdir yani hakkı neyse vermişimdir anladın mı.
"Siz şimdi gidip Araba aldığınızda Arabanızı nasıl sergiliyorsunuz bu benim malım artık diye.. veya Ev ve ya Motor ve ya Telefon fark etmiyor. Siz mi üretmiş oluyorsunuz ? Yoksa hakkını vermiş almışmı oluyorsunuz."
Farkını göremedim ?
Sen öncelikle milletin sorunlarını çöz sonra gel bana öyle konuş. Millet size para veriyor parayı alana kadar her şey güzel sonrasında adamlarla ilgilenmiyorsunuz bile en üst düzey yazılımcı olsanız ne olur olmasanız ne olur ? 'Adam akıllı iş yapmadıktan sonraasdhakhda bide emekten bahsetmiş
piyasaya düşen dosyaya üzülüğünden bahsetmiş kötü olduğu kadar kötü de şaka yapıyor arkadaş belli ki
çalıntı dosyalar üzerine yapay zeka ile iki tema giydirmiş yönetim panelim diye satışa koymuş utanmadan arlanmadan emekten bahsediyor bide
"Siz şimdi gidip Editör Çaldığınızda editoru nasıl sergiliyorsunuz bu benim malım artık diye.. veya Files ve ya Panel ve ya Web editor fark etmiyor. Siz mi üretmiş oluyorsunuz ? Yoksa hakkını yemiş Çalmışmı oluyorsunuz."
jkadkajshSen öncelikle milletin sorunlarını çöz sonra gel bana öyle konuş. Millet size para veriyor parayı alana kadar her şey güzel sonrasında adamlarla ilgilenmiyorsunuz bile en üst düzey yazılımcı olsanız ne olur olmasanız ne olur ? 'Adam akıllı iş yapmadıktan sonra'
Sizin tayfaya göre zaten her şey sözüm ona sizden çalınıyor değil mi ? Her şeyi sadece bu piyasada "SiZ" yapabiliyordunuz ?
Yaygarayı zamanında kimin başlattığı bellide.. Neyse sen daha iyi bilirsin bu işler nasıl yürür..jkadkajsh
resim paylaşmak yasak değil mi diye yaygara cıkarmasaydın kimin haklı olduğunu anlamış olurdun hoş sorun o da değil biz sorunu aramızda zaten çözdük te senin verecek cevabın neden yok ben onu anlamıyorum çaldığın dosyaların üzerine sadece yapay zeka ile yanarlı donerli iki tema ekleyebilmişsin
herşeyi biz mi yapıyoruz konusuna gelirsek
bizim hiçbir zaman boyle bir iddamız olmadı her şeyi biz yapmıyoruz ama yaptığımız işi iyi yapıyoruz senin gibi çalmıyoruz çırpmıyoruz
adjkaskldajldkajkl komik çocukYaygarayı zamanında kimin başlattığı bellide.. Neyse sen daha iyi bilirsin bu işler nasıl yürür..
Görsel olarak yapı benzeyebilir bu illa çalınmış mı olmak demek oluyor ?adjkaskldajldkajkl komik çocuk
ya bırak onu bunu sen emekten bahsediyorsun ya hani emekten neden benım dosyalarımı çalıp kendi yonetim panelinmiş gibi lanse ediyorsun onu bi soyle ya
hangi işler nasıl yürür eli uzun olan sensin sen bilirsin
utanmazlıktada bi sınır olmalı ya ldkaldkaGörsel olarak yapı benzeyebilir bu illa çalınmış mı olmak demek oluyor ?
"Çalınma olaylarına gelince; çalınma demek sizin dosyalarınızın komple piyasaya düşmesi demek. Sistemlerinizinde güvenlik açıkları olduğu ve basitçe yapılmış olduğunu kabul etmeniz demek. Eğer yapılarınızın kötü olduğu veya güvenlik zafiyeti olduğunu düşünüyorsanız bu sistemleri insanlara neden satıyorsunuz ? veya sistemlerinizden çalındığına dair bir kanıtınız var mı ? "
Gerisi boş laf..
Siz kimsiniz ki ben sizden korkucam hayırdır ? Bir şey istedin bende buradan gönder ne istiyorsan sana resimli göndericem diyorum herkes görsüniki medeni insanız yahu ekle korkma istersen ben ekleyeyım
Dostum ne istiyorsan söyle göndericem yoksa uzatma işine gücüne bak.sinan.ozturkk ekleyin madem![]()