Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ V25xx Birileri Pus Hook entegre için paylaşım mı yapıyordu Nerdesiniz ??? :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ULAŞ

KY Kıdemli Üye
Mübarekler pus entegre yapanlar oldu biliyoruzzxx paylaşacağım diyenler de oldu onu da biliyoruzzzz amaaa ne ses var ne Seda:) her gün bir umut bakıyoz buraya :)

çözüm “Parayı veren düdüğü çalar”

Son düzenleme:

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Abi sana tamamen katılıyorum .
@swatxx tam bir boş insan..
Beni bilen bilir dostum ben 2006 yılından beri ben bu işlerdeyim. Diğer forumlarada benim adımı arat ne işler yaptıgımı görürsün de.. Ne sana ne senin yancılarına ne fake hesaplarınızla uğraşamıcam kim oldugunuz beni zerrede alakadar etmiyor. Herkes işine gücüne baksın okey. İş yapabilen zaten ne iş yaptığını sergiler. Uzatmanın çene yapmanın anlamı yok. Başkasıyla takışın..

@izwein geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin <3

brkn

KY Üye
Beni bilen bilir dostum ben 2006 yılından beri ben bu işlerdeyim. Diğer forumlarada benim adımı arat ne işler yaptıgımı görürsün de.. Ne sana ne senin yancılarına ne fake hesaplarınızla uğraşamıcam kim oldugunuz beni zerrede alakadar etmiyor. Herkes işine gücüne baksın okey. İş yapabilen zaten ne iş yaptığını sergiler. Uzatmanın çene yapmanın anlamı yok. Başkasıyla takışın..

2006 yılından beri bu piyasanın içinde olan kişi ne hikmetse google'da aratıldığında hakkında hiçbir şey çıkmıyor. ismi cismi belli olmayan biri için çok iddaalı sözler sarf ediyorsun. Diğer forumlara ihtiyacım yok şuan olduğum forum içerisindeki izlenimlerim doğrultusunda konuşuyorum. Kimse tarafından sevilmeyen en boş insansın görünenler ortada zaten. Kimsenin yancılığına ya da fake hesaplara ihtiyacım yok. Sanırım nickin sonuna xx koyunca fake olmaktan çıkılıyor. İş yapmak ayrı başka insanların emeklerini çalmak ayrı konu :) tekrar belli ettin ki boş insansın..

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
2006 yılından beri bu piyasanın içinde olan kişi ne hikmetse google'da aratıldığında hakkında hiçbir şey çıkmıyor. ismi cismi belli olmayan biri için çok iddaalı sözler sarf ediyorsun. Diğer forumlara ihtiyacım yok şuan olduğum forum içerisindeki izlenimlerim doğrultusunda konuşuyorum. Kimse tarafından sevilmeyen en boş insansın görünenler ortada zaten. Kimsenin yancılığına ya da fake hesaplara ihtiyacım yok. Sanırım nickin sonuna xx koyunca fake olmaktan çıkılıyor. İş yapmak ayrı başka insanların emeklerini çalmak ayrı konu :) tekrar belli ettin ki boş insansın..
Tamamdır dostum kimse kimseyi sevmek zorunda değil. :) Siz beni kötü bilin sıkıntı yok ^^

Adorable

KY Saygın Üye
Web
japko.us
Kardeşim sen çok biliyorsan deneyimli bir insansan yapabiliyorsanız buyrun meydan burada sizde yapın bizde görelimde belki hayırlı olsun filan deriz. Fesat insanlarsınız yok yapay zeka yok falan yok filan bırakın bu işleri ya...

Ben bu işi yapabiliyorum da böyle bir şeyler ortaya çıkarabiliyorum. Elbet benden çok iyi yazılımcılar vardır buna lafım yok. Ben kendime göre yazılımcıyım oyun ve web geliştiricisiyim sizde olabilirsiniz niye olmayasınız ki ? ^^
xdxd

SinanOzturk

KY Uzman Üye
Coder
Ben yıllardır bu işin içindeyim emeğin ne demek olduğunu en iyi ben bilirim.

Evet.. ortada emek var.. siz adamların dosyaları piyasaya düştü diye sevinirken aksine ben üzülüyorum.

Ve bu emektar insanlardan aldığım veya yaptırdığım her iş için ben onların emeğinin karşılığını minnet ve saygı çerçevesinde karşılığı neyse ödemişimdir yani hakkı neyse vermişimdir anladın mı.

"Siz şimdi gidip Araba aldığınızda Arabanızı nasıl sergiliyorsunuz bu benim malım artık diye.. veya Ev ve ya Motor ve ya Telefon fark etmiyor. Siz mi üretmiş oluyorsunuz ? Yoksa hakkını vermiş almışmı oluyorsunuz."

Farkını göremedim ?
:D asdhakhda bide emekten bahsetmiş
piyasaya düşen dosyaya üzülüğünden bahsetmiş kötü olduğu kadar kötü de şaka yapıyor arkadaş belli ki :D:D
çalıntı dosyalar üzerine yapay zeka ile iki tema giydirmiş yönetim panelim diye satışa koymuş utanmadan arlanmadan emekten bahsediyor bide

"Siz şimdi gidip Editör Çaldığınızda editoru nasıl sergiliyorsunuz bu benim malım artık diye.. veya Files ve ya Panel ve ya Web editor fark etmiyor. Siz mi üretmiş oluyorsunuz ? Yoksa hakkını yemiş Çalmışmı oluyorsunuz."

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
:D asdhakhda bide emekten bahsetmiş
piyasaya düşen dosyaya üzülüğünden bahsetmiş kötü olduğu kadar kötü de şaka yapıyor arkadaş belli ki :D:D
çalıntı dosyalar üzerine yapay zeka ile iki tema giydirmiş yönetim panelim diye satışa koymuş utanmadan arlanmadan emekten bahsediyor bide

"Siz şimdi gidip Editör Çaldığınızda editoru nasıl sergiliyorsunuz bu benim malım artık diye.. veya Files ve ya Panel ve ya Web editor fark etmiyor. Siz mi üretmiş oluyorsunuz ? Yoksa hakkını yemiş Çalmışmı oluyorsunuz."
Sen öncelikle milletin sorunlarını çöz sonra gel bana öyle konuş. Millet size para veriyor parayı alana kadar her şey güzel sonrasında adamlarla ilgilenmiyorsunuz bile en üst düzey yazılımcı olsanız ne olur olmasanız ne olur ? 'Adam akıllı iş yapmadıktan sonra :)'

Sizin tayfaya göre zaten her şey sözüm ona sizden çalınıyor değil mi ? Her şeyi sadece bu piyasada "SiZ" yapabiliyordunuz ?

Bu arada ben web editor panelimi kullanıcılarıma sınırsız olarak hediye ediyorum herhangi bir kazancım yok ^^

Son düzenleme:

SinanOzturk

KY Uzman Üye
Coder
Sen öncelikle milletin sorunlarını çöz sonra gel bana öyle konuş. Millet size para veriyor parayı alana kadar her şey güzel sonrasında adamlarla ilgilenmiyorsunuz bile en üst düzey yazılımcı olsanız ne olur olmasanız ne olur ? 'Adam akıllı iş yapmadıktan sonra :)'

Sizin tayfaya göre zaten her şey sözüm ona sizden çalınıyor değil mi ? Her şeyi sadece bu piyasada "SiZ" yapabiliyordunuz ?
jkadkajsh
resim paylaşmak yasak değil mi diye yaygara cıkarmasaydın kimin haklı olduğunu anlamış olurdun hoş sorun o da değil biz sorunu aramızda zaten çözdük te senin verecek cevabın neden yok ben onu anlamıyorum çaldığın dosyaların üzerine sadece yapay zeka ile yanarlı donerli iki tema ekleyebilmişsin
herşeyi biz mi yapıyoruz konusuna gelirsek

bizim hiçbir zaman boyle bir iddamız olmadı her şeyi biz yapmıyoruz ama yaptığımız işi iyi yapıyoruz senin gibi çalmıyoruz çırpmıyoruz

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
jkadkajsh
resim paylaşmak yasak değil mi diye yaygara cıkarmasaydın kimin haklı olduğunu anlamış olurdun hoş sorun o da değil biz sorunu aramızda zaten çözdük te senin verecek cevabın neden yok ben onu anlamıyorum çaldığın dosyaların üzerine sadece yapay zeka ile yanarlı donerli iki tema ekleyebilmişsin
herşeyi biz mi yapıyoruz konusuna gelirsek

bizim hiçbir zaman boyle bir iddamız olmadı her şeyi biz yapmıyoruz ama yaptığımız işi iyi yapıyoruz senin gibi çalmıyoruz çırpmıyoruz
Yaygarayı zamanında kimin başlattığı bellide.. Neyse sen daha iyi bilirsin bu işler nasıl yürür..

SinanOzturk

KY Uzman Üye
Coder
Yaygarayı zamanında kimin başlattığı bellide.. Neyse sen daha iyi bilirsin bu işler nasıl yürür..
adjkaskldajldkajkl komik çocuk
ya bırak onu bunu sen emekten bahsediyorsun ya hani emekten neden benım dosyalarımı çalıp kendi yonetim panelinmiş gibi lanse ediyorsun onu bi soyle ya :D
hangi işler nasıl yürür eli uzun olan sensin sen bilirsin

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
adjkaskldajldkajkl komik çocuk
ya bırak onu bunu sen emekten bahsediyorsun ya hani emekten neden benım dosyalarımı çalıp kendi yonetim panelinmiş gibi lanse ediyorsun onu bi soyle ya :D
hangi işler nasıl yürür eli uzun olan sensin sen bilirsin
Görsel olarak yapı benzeyebilir bu illa çalınmış mı olmak demek oluyor ?

"Çalınma olaylarına gelince; çalınma demek sizin dosyalarınızın komple piyasaya düşmesi demek. Sistemlerinizinde güvenlik açıkları olduğu ve basitçe yapılmış olduğunu kabul etmeniz demek. Eğer yapılarınızın kötü olduğu veya güvenlik zafiyeti olduğunu düşünüyorsanız bu sistemleri insanlara neden satıyorsunuz ? veya sistemlerinizden çalındığına dair bir kanıtınız var mı ? "

Gerisi boş laf..

SinanOzturk

KY Uzman Üye
Coder
Görsel olarak yapı benzeyebilir bu illa çalınmış mı olmak demek oluyor ?

"Çalınma olaylarına gelince; çalınma demek sizin dosyalarınızın komple piyasaya düşmesi demek. Sistemlerinizinde güvenlik açıkları olduğu ve basitçe yapılmış olduğunu kabul etmeniz demek. Eğer yapılarınızın kötü olduğu veya güvenlik zafiyeti olduğunu düşünüyorsanız bu sistemleri insanlara neden satıyorsunuz ? veya sistemlerinizden çalındığına dair bir kanıtınız var mı ? "

Gerisi boş laf..
utanmazlıktada bi sınır olmalı ya ldkaldka :D görsel benzerlik öyle mi diyosun yüreğin yetiyo sinan.ozturkk dc adresim ekle
sadece 2 yer gostermeni isticem
eğer dediğin gibiyse ben burada senden özür dilicem var mısın bekliyorum eklemeni, ama bunu yapamazsın çalıntı olduğunu sen benden daha iyi biliyorsun yüreğin yetmez
bi yerlerin yiyosa ekle gerisi boş laf :D

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Dc ye gerek yok ne istiyorsan buradan söyle ben sana resimli göndereyim problem yok madem özür dileyeceksin herkesin içinde dilersin ^^

SinanOzturk

KY Uzman Üye
Coder
1778712448255.png

kanalındayım bekliyorum

SinanOzturk

KY Uzman Üye
Coder
arkadaşın yureği yemediği için ayağına ben gittim benım dosyalarımın çalınıp birebir üzerinde oynama yapılarak piyasaya kendi dosyaları gibi yaydığı ıspatlanmış oldu sonra dansöz gibi kırvırmaya başladı arkadaş ben buna acıyorum tek kelime ile acınası hallere düştü konuşmamız sırasında keşke sizlerde şahit olabilseydiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt