Reklam
PekiÖyle bir şey yok kullanıcının sorduğu soruya genelleme cevap vermişim listede yanılmıyorsam 10 tane 15 tane madde vardı yani genel bir fiyat çıkabilir olarak bildirilmiştir. Spesifik yani şu bu kadardır diye bir fiyat yoktu orada. Her neyse sizin gibi hazımsız insanlara alışkınım problem yok.
Ben yıllardır bu işin içindeyim emeğin ne demek olduğunu en iyi ben bilirim.PekiVitamin tavsiyesi almanı öneririm, unutkanlık konusunda pek iyi değilsin çünkü.
Hazımsız değilim. Parasıyla aldığın bir ürünü sanki tamamen kendi emeğinmiş gibi lanse edip, burada insanları küçümsemeye çalışırsan buna göre bir cevap alırsın.
Benim bulunduğum noktaya gelmek için biraz daha yolun var, onun da altını çizmiş olayım. Bu da sana son cevabım olsun ^^
Siz diye o bahsettiğin adamın elindeki dosyalara göz atsan hayretler içinde kalıp, 'Şunu da yaptıralım, bunu da ekletelim' diyerek source sahibinin peşinde 5 bin , 10 bin lira karşılığında sürekli darlayacak birisin. Beni buradaki insanlarla karıştırma.Ben yıllardır bu işin içindeyim emeğin ne demek olduğunu en iyi ben bilirim.
Evet.. ortada emek var.. siz adamların dosyaları piyasaya düştü diye sevinirken aksine ben üzülüyorum.
Ve bu emektar insanlardan aldığım veya yaptırdığım her iş için ben onların emeğinin karşılığını minnet ve saygı çerçevesinde karşılığı neyse ödemişimdir yani hakkı neyse vermişimdir anladın mı.
"Siz şimdi gidip Araba aldığınızda Arabanızı nasıl sergiliyorsunuz bu benim malım artık diye.. veya Ev ve ya Motor ve ya Telefon fark etmiyor. Siz mi üretmiş oluyorsunuz hakkını vermiş almış oluyorsunuz."
Farkını göremedim ?
Siz nasıl hayalperest bir insansınız ben anlayamadım kime ne demişim 5-10 bin falan filan siz ve sizin yancı arkadaşlarınız gün aşırı millete sallamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz çok komiksiniz. 4 değil 14 milyonluk araban olsa ne olur olmasa ne olur.Siz diye o bahsettiğin adamın elindeki dosyalara göz atsan hayretler içinde kalıp, 'Şunu da yaptıralım, bunu da ekletelim' diyerek source sahibinin peşinde 5 bin , 10 bin lira karşılığında sürekli darlayacak birisin. Beni buradaki insanlarla karıştırma.
Altımdaki aracın piyasa değeri şu an 4 milyon TL; ancak bir kez bile senin yaptığın gibi bununla gösteriş yapmadım yapmamda karakter meselesi demekki
150 bin liraya satın aldığın bir source için bu kadar iddialı kelimeler kullanman gerçekten hayret verici. herneyse bol şans sana)
Siz nasıl hayalperest bir insansınız ben anlayamadım kime ne demişim 5-10 bin falan filan siz ve sizin yancı arkadaşlarınız gün aşırı millete sallamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz çok komiksiniz. 4 değil 14 milyonluk araban olsa ne olur olmasa ne olur.
Ayrıca neye ne kadar para verdiğim yine kimseyi ilgilendirmez 150de vermiştimdir belki 2milyon vermişimdir. Sizde satın almak isterseniz ve ya ne yapmak isterseniz yapın kimse size karışmıyor doğru mu?
Konu nerden nereye geldi valla çoluk çocukla uğraşıyorum beni güldürüyorlarBunları bana yazmaya cesaret edebiliyorsunuz sağlık durumunuzdan şüpheliyim yani valla pes
![]()
Ben s.a olarak yazarım sa yazmam.sa bir özellik ekletmem lazım müşterim istiyor
sa sourcede sorun var patlayan kısımlar var
hadi kardeş egonu tatmin etmeye devam et
hocam elinizde varsa neden paylaşmıyorsunuz ? yoksa sizde mi satıcısınız ya da para karşılığı mı iş yapıyorsunuzsa bir özellik ekletmem lazım müşterim istiyor
sa sourcede sorun var patlayan kısımlar var
hadi kardeş egonu tatmin etmeye devam et
Ben yıllardır bu işin içindeyim emeğin ne demek olduğunu en iyi ben bilirim.
Evet.. ortada emek var.. siz adamların dosyaları piyasaya düştü diye sevinirken aksine ben üzülüyorum.
Ve bu emektar insanlardan aldığım veya yaptırdığım her iş için ben onların emeğinin karşılığını minnet ve saygı çerçevesinde karşılığı neyse ödemişimdir yani hakkı neyse vermişimdir anladın mı.
"Siz şimdi gidip Araba aldığınızda Arabanızı nasıl sergiliyorsunuz bu benim malım artık diye.. veya Ev ve ya Motor ve ya Telefon fark etmiyor. Siz mi üretmiş oluyorsunuz ? Yoksa hakkını vermiş almışmı oluyorsunuz."
Farkını göremedim ?
bak bunu dogru diyorsun helal olsun en sonunda biri karşı çıktı adam çöp sourceyi satmaya çalısıordu XDDDDD“Kendi işinizi kendiniz yapabilirsiniz” kısmını senin söylemen bence pek doğru durmuyor
Ayrıca satın aldığın dosyalardaki görselleri burada paylaşmanın amacını da pek anlayamadım.
Daha birkaç ay önce, F10’daki ve zaten USKO exesinde aktif olan bir özelliği, filesini satın aldığın kişiye TL karşılığında satmaya çalışıyordun![]()
Hocam kusura bakmazsan bir şey soyleyecegim uzun soluklu bir şey yapmak istiyorum diyorsun ama oldu diyelim kaynak kodlarını satın aldın peki bunu düzenleyecek bilgin var mı sen bunu diyelim aldın 500.000 TL 100.000 TL 300.000 TL fark etmiyor meblağ sen yeni bir şey eklemek isteyeceksin bilgi olmadığı zaman sana ekstra bir maliyet çıkacak örnek veriyorum sen projede bir şeylerle oynadın çalışan bir şeyi bozdun bu sana ekstra bir maliyet çıkartacak kaynak kodu almaktansa ücretli dosya temin et derim sana ya da ücretsiz dosyalardan oyununu açabilirsin ben paylaşılan dosyalarda chaosko yada havenko oyuncu miktarı gireceği kadar zannetmiyorum çünkü o izinsiz paylaşılan dosyalar stres geçmedi bu bahsettiğim iki sunucuda en az 500 kişi girmiş ve sunucuda test edilmiş dosyalar değil bu illa benden alman gerekmiyor Güney soft‘tan da alabilirsin ya da tsw alabilirsin farketmezUzun soluklu sunucu açmak isteyen biri kaynak kodlarının elinde olmasını ister (yaratıcılıkta ucu açık istediği fikri güvenli yazılımı entegre etmek ister) ölümlü dünya sonuçta destek aldığı fileslerden belli zamana kadar desteğini alır. sonrası malum.
Estağfurullah Öğrenmenin yaşı yok hocam ben kurcalamayı çok seven biriyimHocam kusura bakmazsan bir şey soyleyecegim uzun soluklu bir şey yapmak istiyorum diyorsun ama oldu diyelim kaynak kodlarını satın aldın peki bunu düzenleyecek bilgin var mı sen bunu diyelim aldın 500.000 TL 100.000 TL 300.000 TL fark etmiyor meblağ sen yeni bir şey eklemek isteyeceksin bilgi olmadığı zaman sana ekstra bir maliyet çıkacak örnek veriyorum sen projede bir şeylerle oynadın çalışan bir şeyi bozdun bu sana ekstra bir maliyet çıkartacak kaynak kodu almaktansa ücretli dosya temin et derim sana ya da ücretsiz dosyalardan oyununu açabilirsin ben paylaşılan dosyalarda chaosko yada havenko oyuncu miktarı gireceği kadar zannetmiyorum çünkü o izinsiz paylaşılan dosyalar stres geçmedi bu bahsettiğim iki sunucuda en az 500 kişi girmiş ve sunucuda test edilmiş dosyalar değil bu illa benden alman gerekmiyor Güney soft‘tan da alabilirsin ya da tsw alabilirsin farketmez
Kardeşim sen çok biliyorsan deneyimli bir insansan yapabiliyorsanız buyrun meydan burada sizde yapın bizde görelimde belki hayırlı olsun filan deriz. Fesat insanlarsınız yok yapay zeka yok falan yok filan bırakın bu işleri ya...Ben sana bir soru soracağım, yanlış anlama: Sen yazılımcı mısın? Eğer değilsen, neden kodları parayla satın alıp kendin yapmış gibi davranıyorsun? Madem öyle, anti ve hook tarafını da kendin yazsaydın bari. Sonuçta sen de birisinden satın almışsın ve kendin yazamadığını söylüyorsun. Bu da bir emek değil mi? Asıl emek, o sistemi yazan kişilere ait.
Bir de AI’ye/yapay zekâya yazdırıp bundan para kazanıyorsun, sonra da kendini yazılımcı sanıyorsun?
Bütün antilerde PurgeACS (T-GUARD - RPGUARD - KEYSOFT) geçiyor. Sayamayacağım kadar çok altyapı kullanılmış. Bunların hepsini sen mi yaptın? Madem öyle, neden altyapıyı geliştiren kişilerin adını veya emeğini belirtmiyorsun?
Paylaşılsada anca hazıra konan insan tayfasından olursunuz herkes gibi olursunuz bir farkınız olmaz. Sorun bu zaten bu kafalarla bir yere ilerleyemezsiniz!V2383 nasıl paylaşıldıysa paşa paşa V25xx de payşalacaklar ortalık 56 olacak bundan da eminim V2383 gibi aynı şekil olacak paylaşmaması mümkün değil![]()
Kullanıcının bir tanesi paylaş sen ona bakarak gerekli ayarlamaları yapabilirsinEstağfurullah Öğrenmenin yaşı yok hocam ben kurcalamayı çok seven biriyimArkadaşlarımdan yazılımcı çok her gün bir bilgi öğrenmek bile benim için keyifli olmakta.Belli meblağ ile tüm kaynak kodları satın almak gibi öyle bir niyetim yok olmaz.. bilakis hazıra konmak benim keyfimi hızlı kırar. Ben sadece Pus PAYLAŞIM yapacağım diyenlere GENEL bir konu açtım. Konu bambaşka yerlere gitti mesajlarda daldan dala atlayanlar olmuş
PUS hook kısmı da benim için rehber olup diğer hookları editlemem için pusula olabilir diye düşünüyorum o kadar
![]()
Kardeşim sen çok biliyorsan deneyimli bir insansan yapabiliyorsanız buyrun meydan burada sizde yapın bizde görelimde belki hayırlı olsun filan deriz. Fesat insanlarsınız yok yapay zeka yok falan yok filan bırakın bu işleri ya...
Ben bu işi yapabiliyorum da böyle bir şeyler ortaya çıkarabiliyorum. Elbet benden çok iyi yazılımcılar vardır buna lafım yok. Ben kendime göre yazılımcıyım oyun ve web geliştiricisiyim sizde olabilirsiniz niye olmayasınız ki ? ^^
Eyvallah benden yana problem yok hocam doğru dedin. Ben kimsenin emeğini yemiyorum ki gösterişte yapmıyorum, ön ayak olmaya çalışıyorum. Yani yapabilir uğraşan herkes bir şekilde diyorum. Oradaki resimleri göndermemim amacı da buydu.Ben zaten “sen hiçbir şey bilmiyorsun” demedim ki. Ortaya bir şey çıkarman da emektir, buna kimsenin lafı yok. Sadece gördüğüm kadarıyla bazı web tarafları ve sistemlerde yapay zekâ desteği kullanılmış, bazı hazır altyapılar da mevcut. Bunda da kötü bir şey yok zaten; günümüzde çoğu kişi AI araçlarından destek alıyor.
Ama insanların takıldığı nokta, sanki her şey tamamen sıfırdan tek başına yazılmış gibi anlatılması. Eğer kullanılan altyapılar, satın alınan sistemler veya AI desteği açık şekilde belirtilirse zaten kimse bir şey demez. Sonuçta önemli olan ortaya ürün çıkarmak kadar, kullanılan emeği ve katkıyı da doğru şekilde belirtmek.
Eyvallah benden yana problem yok hocam ama şu dönemde yapay zeka kullanmayan mı var. Yapay zekalar benim belki 5 saatte kurgulayacağım iş için beni 30 dakika içinde doğru adımlarla mantıklı olanı gösterip, beni yönlendirebiliyor. Herkesin eksik tarafları olabilir, yapay zeka kullanmak veya yapay zekadan destek almak her zaman kötü bir şey değil ki.. Yapay zekaya ben şimdi desem mesela bana USKO'nun bire bir aynısını kopyala bana ver desem (çoğu kişi denemiştir bu işin içinde olan) yapamaz çünkü bilmez ki tanımaz yani USKO kim der.. Yapay zeka zaten bunu yapamıyor önemli olan onu nasıl kullanabildiğin zaten.
Benim ne kadar iyi niyetli bir insan olduğumu bilen bilirde genelde yanlış anlaşılıyorum. Öyle bir durum söz konusu değil hocamOrada haklısın, zaten ben de yapay zekâ kullanımına kötü bir şey demedim. Günümüzde çoğu kişi AI’dan destek alıyor, işi hızlandırıyor ve fikir veriyor. Benim demek istediğim şey daha çok şu: AI destekliyse veya hazır altyapılar kullanıldıysa, bunu tamamen kendi sıfır emeğiymiş gibi göstermek yerine açık şekilde belirtmek daha doğru olur.
Sonuçta AI tek başına mucize üretmiyor, onu yöneten kişi de önemli. Ama kullanılan altyapılar, satın alınan sistemler veya katkı sağlayan kişiler de göz ardı edilmemeli. İnsanların takıldığı nokta biraz bu aslında.