Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM UTC Boss melee damage hakkında

izmerle112

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
İyi günler arkadaşlar. UTC event'in 3. Bossu Fulitoon ile ilgili sorunum var. Fulitoonun hayaleti küçük bir çemberin içinde ve melee karakterler ile hasar veremiyorum çünkü boss'a yaklasamiyorum.

Oradaki alani no-clip yapmak için bir yöntem veya bossa atağın mesafesini arttirmak icin bir yontem var midir? Simdiden tesekkurler.

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
KY Kod Editörü
Warrior master de bir skill vardı, bu skil rangeyi 2x mi ne yapıyordu sanırım. Bir özel skill oluşturup bu 2x skill özelliği ver ve bu npc ye özel gameserver e bir fonksiyon yaz, npcnin 10/20 metre yanında ise oyuncular sistem bu yeni skill i tüm oyunculara otomatik ver, mob un ölüm fonksiyonuna ya da mobdan uzaklastiklarinda da sildir. Bu tarz bir sistem mantıken iş görür ama tabiki uygulaması ne kadar düşünceyi yansıtır bilemem.

izmerle112

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
Warrior master de bir skill vardı, bu skil rangeyi 2x mi ne yapıyordu sanırım. Bir özel skill oluşturup bu 2x skill özelliği ver ve bu npc ye özel gameserver e bir fonksiyon yaz, npcnin 10/20 metre yanında ise oyuncular sistem bu yeni skill i tüm oyunculara otomatik ver, mob un ölüm fonksiyonuna ya da mobdan uzaklastiklarinda da sildir. Bu tarz bir sistem mantıken iş görür ama tabiki uygulaması ne kadar düşünceyi yansıtır bilemem.
Hocam cok teşekkür ederim cevabin icin. Her ne kadar kodlama bilgim buna yeterli olmasa da deneyebilirim fakat en kisa yolunun o mobu saran cemberin clippingini kapatmak olur diye dusunuyorum. Boylece yakinlasilabilir. Forumdaki n3me lere baktim fakat hicbiri harita dosyalarini acmiyor. Sizin bildiginiz bir editor var midir?

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Hocam cok teşekkür ederim cevabin icin. Her ne kadar kodlama bilgim buna yeterli olmasa da deneyebilirim fakat en kisa yolunun o mobu saran cemberin clippingini kapatmak olur diye dusunuyorum. Boylece yakinlasilabilir. Forumdaki n3me lere baktim fakat hicbiri harita dosyalarini acmiyor. Sizin bildiginiz bir editor var midir?
e yaratığı az beri alsak olmuyor mu :D

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt