Reklam
Hocam denedim onu da cok kotu bir goruntu oluyor öyle deyaratığı büyütsen olmaz mı reis.
Adamsin bu arada be saniyesinde cevapyaratığı büyütsen olmaz mı reis.
Hocam cok teşekkür ederim cevabin icin. Her ne kadar kodlama bilgim buna yeterli olmasa da deneyebilirim fakat en kisa yolunun o mobu saran cemberin clippingini kapatmak olur diye dusunuyorum. Boylece yakinlasilabilir. Forumdaki n3me lere baktim fakat hicbiri harita dosyalarini acmiyor. Sizin bildiginiz bir editor var midir?Warrior master de bir skill vardı, bu skil rangeyi 2x mi ne yapıyordu sanırım. Bir özel skill oluşturup bu 2x skill özelliği ver ve bu npc ye özel gameserver e bir fonksiyon yaz, npcnin 10/20 metre yanında ise oyuncular sistem bu yeni skill i tüm oyunculara otomatik ver, mob un ölüm fonksiyonuna ya da mobdan uzaklastiklarinda da sildir. Bu tarz bir sistem mantıken iş görür ama tabiki uygulaması ne kadar düşünceyi yansıtır bilemem.
e yaratığı az beri alsak olmuyor muHocam cok teşekkür ederim cevabin icin. Her ne kadar kodlama bilgim buna yeterli olmasa da deneyebilirim fakat en kisa yolunun o mobu saran cemberin clippingini kapatmak olur diye dusunuyorum. Boylece yakinlasilabilir. Forumdaki n3me lere baktim fakat hicbiri harita dosyalarini acmiyor. Sizin bildiginiz bir editor var midir?