Reklam
estf sorun yok kesinlikle sadece ücretli hizmet veriyorum fakat sorununuz şuanki açtığınız konudaki kadar ufak bir şeyse yardımcı olabileceğimi belirttim.Ufak şey için ücret talep ediyorsunuz gibi bir ithamda bulunmak istemedim. Ücretli hizmet talep edersen iletişime geçebilirsiniz demeniz üzerine keşke yapabilsem gibi bir sitemdi kendi kendime, yanlış anlaşıldıysam affola.
bu kadar ufak bir şey için ücret talep edecek adam değilim. keşke biraz beni araştırsaydınız. iletişime geç senin için bunu hemen halledebilirim.Elimdeki editörler ya hiç göstermiyor, ya da kaydederken dosyayı tamamen bozduğu için düzgün bir build alamıyorum. Yoksa bir çok şeyi denedim.
İndirdim, beklemedeyim
ücretli destek talep edebileceğim bir ekonomiye sahip olduğumda ulaşacağım kişiler listesinde üst sıralarda yer aldığınızdan emin olabilirsiniz. Verdiğiniz desteklerin karşılığını verebilmeyi ne kadar çok istediğimi tahmin edemezsiniz ama şimdilik elimden bir şey gelmiyor.
Ufak şey için ücret talep ediyorsunuz gibi bir ithamda bulunmak istemedim. Ücretli hizmet talep edersen iletişime geçebilirsiniz demeniz üzerine keşke yapabilsem gibi bir sitemdi kendi kendime, yanlış anlaşıldıysam affola.bu kadar ufak bir şey için ücret talep edecek adam değilim. keşke biraz beni araştırsaydınız. iletişime geç senin için bunu hemen halledebilirim.
estf sorun yok kesinlikle sadece ücretli hizmet veriyorum fakat sorununuz şuanki açtığınız konudaki kadar ufak bir şeyse yardımcı olabileceğimi belirttim.Ufak şey için ücret talep ediyorsunuz gibi bir ithamda bulunmak istemedim. Ücretli hizmet talep edersen iletişime geçebilirsiniz demeniz üzerine keşke yapabilsem gibi bir sitemdi kendi kendime, yanlış anlaşıldıysam affola.
özelden iletişime geçiyorumestf sorun yok kesinlikle sadece ücretli hizmet veriyorum fakat sorununuz şuanki açtığınız konudaki kadar ufak bir şeyse yardımcı olabileceğimi belirttim.