Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ Uif Edit Hk.

LedeyNa

KY Üye
Merhaba, elimde bu seed_helper.uif var. Bu uifden oyun içerisinde solda bulunan familiar option ve ve language kısımlarının gereksiz olduğunu düşündüğüm için bu buttonları kaldırmak istiyorum. Forumdaki uif editör v3ü indirdim dosyayı açabiliyorum. Fakat group ayarlarından buttonları silip dosyayı kaydettiğimde dosya tamamen bozuluyor. Tekrar açmaya çalıştığımda out of memory hatası veriyor vs vs. Bu Problemi nasıl çözebilirim? Ya da bu butonları daha kolay bir şekilde nasıl iptal edebilirim?

Herkese iyi forumlar.

1779487494002.png

Son düzenleme:
Çözüm
Ufak şey için ücret talep ediyorsunuz gibi bir ithamda bulunmak istemedim. Ücretli hizmet talep edersen iletişime geçebilirsiniz demeniz üzerine keşke yapabilsem gibi bir sitemdi kendi kendime, yanlış anlaşıldıysam affola.
estf sorun yok kesinlikle sadece ücretli hizmet veriyorum fakat sorununuz şuanki açtığınız konudaki kadar ufak bir şeyse yardımcı olabileceğimi belirttim.

macho

Moderatör
Graph. Desig.
Yardımsever
Web
machodesign.com.tr
Elimdeki editörler ya hiç göstermiyor, ya da kaydederken dosyayı tamamen bozduğu için düzgün bir build alamıyorum. Yoksa bir çok şeyi denedim.

İndirdim, beklemedeyim

ücretli destek talep edebileceğim bir ekonomiye sahip olduğumda ulaşacağım kişiler listesinde üst sıralarda yer aldığınızdan emin olabilirsiniz. Verdiğiniz desteklerin karşılığını verebilmeyi ne kadar çok istediğimi tahmin edemezsiniz ama şimdilik elimden bir şey gelmiyor.
bu kadar ufak bir şey için ücret talep edecek adam değilim. keşke biraz beni araştırsaydınız. iletişime geç senin için bunu hemen halledebilirim.

LedeyNa

KY Üye
bu kadar ufak bir şey için ücret talep edecek adam değilim. keşke biraz beni araştırsaydınız. iletişime geç senin için bunu hemen halledebilirim.
Ufak şey için ücret talep ediyorsunuz gibi bir ithamda bulunmak istemedim. Ücretli hizmet talep edersen iletişime geçebilirsiniz demeniz üzerine keşke yapabilsem gibi bir sitemdi kendi kendime, yanlış anlaşıldıysam affola.

macho

Moderatör
Graph. Desig.
Yardımsever
Web
machodesign.com.tr
estf sorun yok kesinlikle sadece ücretli hizmet veriyorum fakat sorununuz şuanki açtığınız konudaki kadar ufak bir şeyse yardımcı olabileceğimi belirttim.

Çözüm
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt