Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

SATIŞ Ticaret Alanı Sorumluluk Reddi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

admin

Founder
Web
ko-yardim.com

? Ticaret Alanı Sorumluluk Reddi​

Ko-yardim.com, yalnızca kullanıcıların bilgi paylaşımı, tartışma ve ilan vermesi için bir platform sunmaktadır.
Forumumuz üzerinde açılan ticaret konuları, ilanlar veya kullanıcılar arasında gerçekleşen alışveriş işlemleri tamamen ilgili kullanıcıların kendi sorumluluğundadır.

• Forum yönetimi veya moderatörleri alıcı ile satıcı arasındaki ticaretin tarafı değildir, hiçbir şekilde aracılık yapmaz, ödeme almaz veya garanti vermez.
  • Ticaret ilanlarında veya mesajlarda sunulan ürün, hizmet ya da içeriklerin doğruluğu, güvenilirliği ve hukuka uygunluğu tamamen ilanı paylaşan kullanıcıya aittir.
  • Kullanıcılar arasında yaşanabilecek dolandırıcılık, anlaşmazlık, ayıplı ürün/hizmet, lisans ihlali veya diğer herhangi bir hukuki/fiili durumdan forum yönetimi sorumlu tutulamaz.
  • Ko-yardim.com yönetimi, şikâyet edilen veya kural dışı ticaret ilanlarını kaldırma, kullanıcıları engelleme veya üyeliklerini sonlandırma hakkını saklı tutar.
  • Forum üzerinde ticari faaliyette bulunan her kullanıcı, “Ticaret Alanı Kuralları” ve genel forum kurallarını kabul etmiş sayılır.

? Bu foruma üye olarak, Ko-yardim.com yönetiminin kullanıcılar arası ticaretlerden hiçbir şekilde sorumlu olmadığını açıkça kabul etmiş olursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt