? Ticaret Alanı Sorumluluk Reddi
Ko-yardim.com, yalnızca kullanıcıların bilgi paylaşımı, tartışma ve ilan vermesi için bir platform sunmaktadır.
Forumumuz üzerinde açılan
ticaret konuları, ilanlar veya kullanıcılar arasında gerçekleşen alışveriş işlemleri tamamen
ilgili kullanıcıların kendi sorumluluğundadır.
- Forum yönetimi veya moderatörleri alıcı ile satıcı arasındaki ticaretin tarafı değildir, hiçbir şekilde aracılık yapmaz, ödeme almaz veya garanti vermez.
- Ticaret ilanlarında veya mesajlarda sunulan ürün, hizmet ya da içeriklerin doğruluğu, güvenilirliği ve hukuka uygunluğu tamamen ilanı paylaşan kullanıcıya aittir.
- Kullanıcılar arasında yaşanabilecek dolandırıcılık, anlaşmazlık, ayıplı ürün/hizmet, lisans ihlali veya diğer herhangi bir hukuki/fiili durumdan forum yönetimi sorumlu tutulamaz.
- Ko-yardim.com yönetimi, şikâyet edilen veya kural dışı ticaret ilanlarını kaldırma, kullanıcıları engelleme veya üyeliklerini sonlandırma hakkını saklı tutar.
- Forum üzerinde ticari faaliyette bulunan her kullanıcı, “Ticaret Alanı Kuralları” ve genel forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
? Bu foruma üye olarak,
Ko-yardim.com yönetiminin kullanıcılar arası ticaretlerden hiçbir şekilde sorumlu olmadığını açıkça kabul etmiş olursunuz.