Reklam
files diyor src demiyor ^^Öfkeyle kalkan zararla oturur derler. O kadar emek verdin, uğraştın, para harcadın bu işe. Aranızda ne yaşandı bilmiyorum ama bir anlık sinirle her şeyi çöpe atmaya değmez. Oturun konuşun, bir şekilde orta yolu bulmaya çalışın. Sonuçta çözülemeyecek bir mesele olduğunu düşünmüyorum. Biraz sakin kafayla düşün, sonradan pişman olacağın bir şey yapma.
O çoktan haketti bir daha files satamayacak lisanssız paylasacagimÖfkeyle kalkan zararla oturur derler. O kadar emek verdin, uğraştın, para harcadın bu işe. Aranızda ne yaşandı bilmiyorum ama bir anlık sinirle her şeyi çöpe atmaya değmez. Oturun konuşun, bir şekilde orta yolu bulmaya çalışın. Sonuçta çözülemeyecek bir mesele olduğunu düşünmüyorum. Biraz sakin kafayla düşün, sonradan pişman olacağın bir şey yapma.
Ne akını bilader ne anlatiyosunBi. Bakmışsın konuyu açan Akınher yıl aynı senaryo
![]()
Yaw adama demezler mi neden çarşamba neden şimdi değil film mi çekiyonuz sen ne anlatıyon biladeRRNe akını bilader ne anlatiyosun
Çarşambaya kadar içi icini yesin kahpe oldugunu iyice idrak etsin sonra bir daha iş yapamicani dusunup kudursun merak etmeyin hepinizi server derdinden kurtarıYaw adama demezler mi neden çarşamba neden şimdi değil film mi çekiyonuz sen ne anlatıyon biladeRR
Lisans yok tak çalıştır sistem srcye gerek yok o exedeki win11 sorunu bile Fix şuan usko olan moveprocess sorunu bile yok o derece bu kiyagimi unutmassinizkolpa bir konu daha... Paylaşan adam çarşamba perşembe diye hikaye anlatmaz, çıkartır vurur masaya... Ayrıca files dediğin bi işe yaramaz, hepsi lisanslı ip gömülü geliyor. SRC olmadan hiç bi işe yaramaz.
ne fark edıyor. bılen adam reverse engineering yapıyorfiles diyor src demiyor ^^
Sen yenisin galiba kuzen ne sacmaliyosunkolpa bir konu daha... Paylaşan adam çarşamba perşembe diye hikaye anlatmaz, çıkartır vurur masaya... Ayrıca files dediğin bi işe yaramaz, hepsi lisanslı ip gömülü geliyor. SRC olmadan hiç bi işe yaramaz.
Üyeliğini bugün açmışsın 3 tane mesajın var kalkmış çarşamba günü paylaşım yapıcam diye erkeklik yapıyorsun. Diyorum ki paylaşım yapacak adam şu gün bugün diye tarih vermez. Açar konuyu paylaşır boş muhabbet yapmaz.Boş yapmayı bırak. Bahsettiğin files dosyasını paylaşsan bile kaynak kodları olmadan hiç bi işe yaramaz. Ayrıca sen bu işlerde yeni olmalısın ki filese para vermişsin. Kim bilir kaç para verdin. Kim bilir akın sana nasıl döşedi...Parasını bile vererek almış olsan sonuçta files alıyorsun. O fileslerin içerisinde hangi kodlar gömülü nerden serverini patlatır, hangi açıklar var bunu sadece akın biliyor. Akın dediğin adam başkasına bile para karşılığı iş yaparken src ya da projesine backdoor koyan herif. Sen alışveriş yaptığın adamı bile daha tanımıyorsun. O dosyayla ondan izinsin server açsınlar hadi bakalım buyrun denesinler. Kaç dakika ayakta tutabiliyor serveri görelim. Tamemen akın ın insiyatifine kalmışsın. Neyse bunları belki bilmiyorsundur diye anlattım hevesin kırılmış olabilir. Ama gerçekler böyle üzgünüm. Eğer yazdıklarımın hayal ürünü ve doğru olmadığını düşünüyorsan bu işlerden anlayan birinden akıl alabilirsin. Muhtemelen ihtiyacın olacaktır.Sen yenisin galiba kuzen ne sacmaliyosun
Akın yalakasi seni okumadım bile yazdıklarını ağlıyordu duserse biterim diye yalaka seni omurganiz olsun biraz çarşambaya kadar ocko kapanmasin bak nasıl icinden geciyorum onun sende oturur izlersinÜyeliğini bugün açmışsın 3 tane mesajın var kalkmış çarşamba günü paylaşım yapıcam diye erkeklik yapıyorsun. Diyorum ki paylaşım yapacak adam şu gün bugün diye tarih vermez. Açar konuyu paylaşır boş muhabbet yapmaz.Boş yapmayı bırak. Bahsettiğin files dosyasını paylaşsan bile kaynak kodları olmadan hiç bi işe yaramaz. Ayrıca sen bu işlerde yeni olmalısın ki filese para vermişsin. Kim bilir kaç para verdin. Kim bilir akın sana nasıl döşedi...Parasını bile vererek almış olsan sonuçta files alıyorsun. O fileslerin içerisinde hangi kodlar gömülü nerden serverini patlatır, hangi açıklar var bunu sadece akın biliyor. Akın dediğin adam başkasına bile para karşılığı iş yaparken src ya da projesine backdoor koyan herif. Sen alışveriş yaptığın adamı bile daha tanımıyorsun. O dosyayla ondan izinsin server açsınlar hadi bakalım buyrun denesinler. Kaç dakika ayakta tutabiliyor serveri görelim. Tamemen akın ın insiyatifine kalmışsın. Neyse bunları belki bilmiyorsundur diye anlattım hevesin kırılmış olabilir. Ama gerçekler böyle üzgünüm. Eğer yazdıklarımın hayal ürünü ve doğru olmadığını düşünüyorsan bu işlerden anlayan birinden akıl alabilirsin. Muhtemelen ihtiyacın olacaktır.
O files falan vermez sunucudan cektim ben onun namussuzluk yapcani bildigim icinAkın yalakasi seni okumadım bile yazdıklarını ağlıyordu duserse biterim diye yalaka seni omurganiz olsun biraz çarşambaya kadar ocko kapanmasin bak nasıl icinden geciyorum onun sende oturur izlersin
Bu bok bildigin yok konusuyon boş bosO files falan vermez sunucudan cektim ben onun namussuzluk yapcani bildigim icin
Karakolada gidildi savciligada maliyeyede merak etme sen Çarşamba gorusuruzahahahaha bomboş bir adam olduğun şu yorumlardan ortaya çıktı zatenkimse bişey beklemesin
git karakola akın beni dolandırdı diye ağla belki anca seni o keser.