[KO-YARDIM ÖZEL] thethyke FULL+FULL SERVER FILES

KY Üye
THETHYKE AKININ ÇARŞAMBA GUNU FULL SERVER FILES'INI PAYLASIYORUM PIYASADA KIMSENIN FILES IHTIYACI KALMAYACAK HERKEZIN IHTIYACINI GİDERECEĞİM.

içerisinde LOGIN SERVER
GAMESERVER
ANTI SERVER
BOT SERVER
FULL DB ile paylaşacağım
'' HAIN KAHPEYE "
çarşambayı bekle,

Son düzenleme:
KY Kıdemli Üye
Web
xoresoft.com
Öfkeyle kalkan zararla oturur derler. O kadar emek verdin, uğraştın, para harcadın bu işe. Aranızda ne yaşandı bilmiyorum ama bir anlık sinirle her şeyi çöpe atmaya değmez. Oturun konuşun, bir şekilde orta yolu bulmaya çalışın. Sonuçta çözülemeyecek bir mesele olduğunu düşünmüyorum. Biraz sakin kafayla düşün, sonradan pişman olacağın bir şey yapma.

KY Saygın Üye
Öfkeyle kalkan zararla oturur derler. O kadar emek verdin, uğraştın, para harcadın bu işe. Aranızda ne yaşandı bilmiyorum ama bir anlık sinirle her şeyi çöpe atmaya değmez. Oturun konuşun, bir şekilde orta yolu bulmaya çalışın. Sonuçta çözülemeyecek bir mesele olduğunu düşünmüyorum. Biraz sakin kafayla düşün, sonradan pişman olacağın bir şey yapma.
files diyor src demiyor ^^

KY Üye
O çoktan haketti bir daha files satamayacak lisanssız paylasacagim

KY Kıdemli Üye
kolpa bir konu daha... Paylaşan adam çarşamba perşembe diye hikaye anlatmaz, çıkartır vurur masaya... Ayrıca files dediğin bi işe yaramaz, hepsi lisanslı ip gömülü geliyor. SRC olmadan hiç bi işe yaramaz.

Üst Alt