Reklam
Kral senin sw de takılara örnek Roc a db üzerinden damage ekle bak çalışıyor mu ne yaptıysam çalışmadı bende ıstırap src kullanıyorum aynı şekilde dbSkype: sezeruleyn
Ekleyin bakalım.
Bilmiyorumbu olay sadece db üzerinden çözülebiliyormu ?
db üzerinden yalnızca vereceği etkiyi alırsınız. yani taktıgınızda size ap veya ve eklediyseniz onu verir ancak mouse ile üzerine geldiğinizde o özelliği göremezsiniz. onu da tbl ile göstereceksiniz. tbl editleyinbu olay sadece db üzerinden çözülebiliyormu ?
bilgi için teşekkürlerdb üzerinden yalnızca vereceği etkiyi alırsınız. yani taktıgınızda size ap veya ve eklediyseniz onu verir ancak mouse ile üzerine geldiğinizde o özelliği göremezsiniz. onu da tbl ile göstereceksiniz. tbl editleyin
Tm kral onu vermiyor işte db de damage ekliyorum örnek roca hic atak vermiyordb üzerinden yalnızca vereceği etkiyi alırsınız. yani taktıgınızda size ap veya ve eklediyseniz onu verir ancak mouse ile üzerine geldiğinizde o özelliği göremezsiniz. onu da tbl ile göstereceksiniz. tbl editleyin
doğru iteme eklediğine emin misin bazen aynı isimde farklı itemler olabiliyorTm kral onu vermiyor işte db de damage ekliyorum örnek roca hic atak vermiyor
Evet kral doğru ekledıgimden eminim kendi serverinde dene istersendoğru iteme eklediğine emin misin bazen aynı isimde farklı itemler olabiliyor
Reis sana zahmet hangi fonksiyonda tanım vermem lazım ismini yazarmısınHocam atak vermesi için tam adını hatirlamamakla birlikte sourcede conficient tablosu ile bağlantılı bir fonksiyon içinde tanım vermeniz lazım, yoksa takılar zaten direk atak bonus verecek şekilde kodlanmamış.
@Aakinci reis yardımcı olur musunHocam atak vermesi için tam adını hatirlamamakla birlikte sourcede conficient tablosu ile bağlantılı bir fonksiyon içinde tanım vermeniz lazım, yoksa takılar zaten direk atak bonus verecek şekilde kodlanmamış.
+1 konu güncelKonu güncel
Merhaba
Merhaba reis herhangi bir takıya db den damage yükseltme verdiğimde hiç atak yükselmiyor çözümü için yardım edermisinMerhaba
ne sorunu var?
Hangi item, SET_ITEM kontrol ettin mi?Merhaba reis herhangi bir takıya db den damage yükseltme verdiğimde hiç atak yükselmiyor çözümü için yardım edermisin