Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Takılara atak power çalışmıyor

3RAG0N

KY Üye
Kullanılan Source
Istırap
Kullanılan Database
Istırap
Kullanılan Client
Istırap
Versiyon
2369
Takılara db den damage ekliyorum çalışmıyor çözümü için yardım eder misiniz

3RAG0N

KY Üye
Hangi item, SET_ITEM kontrol ettin mi?
Reis db den damage verince diyorum örnek ring of courage database den damage sutününden 50 damage veriyorum oyunda rocu taktığımda hiç atak yükseltmiyor @Aakinci sourceden conficient sütununa bağlı fonksiyona tanımlamak ile ilgili bisey yazdı ama hangi fonksiyon olduğunu yazmadı bu konuda yardımcı olur musun

Prenses

KY Cezalı Üye
Reis db den damage verince diyorum örnek ring of courage database den damage sutününden 50 damage veriyorum oyunda rocu taktığımda hiç atak yükseltmiyor @Aakinci sourceden conficient sütununa bağlı fonksiyona tanımlamak ile ilgili bisey yazdı ama hangi fonksiyon olduğunu yazmadı bu konuda yardımcı olur musun
foksiyon ne alakısı var SET_ITEM buraya ekliyse, ekli değilse çalısmaz, Attack bonusu ve Def yükselmesi lazım.

3RAG0N

KY Üye
foksiyon ne alakısı var SET_ITEM buraya ekliyse, ekli değilse çalısmaz, Attack bonusu ve Def yükselmesi lazım.
Atak bonusu degil reis silahların damagesi olur ya örnek +7 rapor 175 AP o 175 AP hangi sutünda item tablosundaki damage sütunu işte ben ne yapıyorum takıya damage ekliyorum çalışmıyor ondan bahsediyorum

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Atak bonusu degil reis silahların damagesi olur ya örnek +7 rapor 175 AP o 175 AP hangi sutünda item tablosundaki damage sütunu işte ben ne yapıyorum takıya damage ekliyorum çalışmıyor ondan bahsediyorum
takıya damage ekleyemezsin zaten. str-dex-hp-mp-int eklemelisin.

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt