Reklam
motordan kastınız nedir ?Malesef o dosyaya motor yok motor giydirilmesi gerek bende BMW 520 185bg motor var ekleme yapabilirim xd
Sen hıncını git linki kime caldirdiysan ondan çıkar danaya girer gibi dosyaya girmissinizzaten bu yorumu ona istinaden atıyorum heryerden cikiyorsun ama tutarliligin yok
s85 v10motordan kastınız nedir ?
Bendeki m52 B25s85 v10
Şöyle birşey söylemek istiyormotordan kastınız nedir ?
buna çok güldüm "danaya girer gibi "Sen hıncını git linki kime caldirdiysan ondan çıkar danaya girer gibi dosyaya girmissiniz
Bunun motor o dosyada. CalismazŞöyle birşey söylemek istiyor
Ekli dosyayı görüntüle 5179
bana socket turbosu lazım time out'lu geo ip api'li.Malesef o dosyaya motor yok motor giydirilmesi gerek bende BMW 520 185bg motor var ekleme yapabilirim xd
Sana uzun warex verim 85 lik ?bana socket turbosu lazım time out'lu geo ip api'li.
Napcam onu zaten sataşıyorlar. sese daha çok gelirler.Sana uzun warex verim 85 lik ?
Avcıya benzettim
Hocam dosyalar nexusacs'nin dosyaları ben sadece arkadaş için geliştirdim nexusacs böyle bir şeyi istemiyor ve bende markamın kötü anılmasını istmeiyorum Admin arkadaş bu sebeple konuyu kapatmıştır.Hocam dosyalar zaten paylaşıldı ve elden ele gezmekte bu konuda sanırım %100 mütabıkız ? e öyleyse bu söylediğinin herhangi bir geçerliliği var mı ? Madem olayı buralara kadar geldi artık o dosyaların paylaşılıp forumda bir konusunun olup olmamasının senin için bir önemi olmamalı diye düşünüyorum.Kızgın olabilirsin fakat bu gerçekleri değiştirmiycek.
Siz arkadaşınız için geliştirdiğiniz dosyaya kendi ve anticheatinizin adını mı yazıyorsunuzHocam dosyalar nexusacs'nin dosyaları ben sadece arkadaş için geliştirdim nexusacs böyle bir şeyi istemiyor ve bende markamın kötü anılmasını istmeiyorum Admin arkadaş bu sebeple konuyu kapatmıştır.
Dostum uzatmasan mı gerekli açıklamalar yapıldı daha neyin peşindesiniz ?Siz arkadaşınız için geliştirdiğiniz dosyaya kendi ve anticheatinizin adını mı yazıyorsunuz![]()
yukarıdaki arkadaş ne kadar hırsız ve dolandırıcıysa sizde dosya adımı kullanmayın diyerek kendinizi aklayamazsınız baya projede sizin adınız var arkadaşınız için falan geliştirmiyordunuz aynı buglar nasıl oluyorda sizin test clientinizde oluyor? biraz becerikli ve beceriksizliğinizin arkasında durun. Beni bağlayan bir durum yok ama benle alakası yok derseniz tabi ki yorum yaparım.Dostum uzatmasan mı gerekli açıklamalar yapıldı daha neyin peşindesiniz ?
Herkesin kendisine göre imzası var okey. Ve şuan günümüzde her yerde örneğin aldığınız Kıyafetler, Bilgisayarlarda, Oyunlarda, Telefonlarda aklınıza ne gelirse. Bütün geliştiriciler veya tasarımcılar elbette yaptıkları işler altına markalarını, yani imzalarını atarlar. Bir iş yapmışım iyi veya kötü, bu benim ismim altında benim markamın adı altında olmuş. Not attığım yerler var benim markamın ismini ve benim adımı kötülüyorsunuz. Benim başka bir derdim yok. Kim almış ne yapmış benim umrumda değil, ortada ödeme yapan bir insan var ve onun ödeme yaptığı şeyleri bedavadan üstlerine geçirip, satış adı altında satan kişiler var benim derdim o. Ayrıca NEXUSACS'de bu dosyaların paylaşılmasını istemiyor bende markamın kötülenmesini istemiyorum.yukarıdaki arkadaş ne kadar hırsız ve dolandırıcıysa sizde dosya adımı kullanmayın diyerek kendinizi aklayamazsınız baya projede sizin adınız var arkadaşınız için falan geliştirmiyordunuz aynı buglar nasıl oluyorda sizin test clientinizde oluyor? biraz becerikli ve beceriksizliğinizin arkasında durun. Beni bağlayan bir durum yok ama benle alakası yok derseniz tabi ki yorum yaparım.