Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

TARTIŞMA T-GUARD Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
bende tam olarak bahsettiğiniz duruma vurgu yaptım, belki yanlış anladınız yazdıklarımı, elbette bu dosyalar bir çok kişinin elinde olduğu için ücret verme taraftarı değilim, fakat oldu da kimse ücretsiz paylaşmayacaksa, konu içerisinde bir kaç arkadaşın da yazdığı gibi 1000 tl ye el altından satılıyor şeklinde bir açıklama gördüğüm için böyle bir durum gerçekten mevcutsa bahsi geçen dosyaları satın alabileceğimden bahsettim.
Hocam, ben bir daha söylüyorum dosyaların benim dosyalarımla alakası yok. Benim dosyalarım değil bu dosyalar NEXUSACS'nin dosyaları belli ki milleti galyana getirmek isteyen , çekememezlik yapan kişiler var herkesin sözüne inanmayın. Bu piyasa yırtıcı dolu.

Repub

KY Cezalı Üye
Web
ko-yardim.com
Ekli dosyayı görüntüle 5171Çalmak ?

Çaldı diyorsun ya ben paylaşayımda millet kullansın.

Senin durumun biraz daha farklı olduğunu anlaşılıyor. senden dinlemedik çünkü.
Başkasından eline geçirdiğin ve hiç bir emeğin olmadığı bir şeyi sadece CTRL+H ile SRGAME e çevirip burada satabilmen.
Konunda gördüm @mbayrak25 bu arkadaş mı ne almış sanırım 10 bin lira dolandırmışsın.

nxwile

KY Cezalı Üye
Paylaştım bakarsınız kimden alınmış hali konunun benle bir alakası yoktur. Kimsede bir bok almaya ihtiyacımda yok

Repub

KY Cezalı Üye
Web
ko-yardim.com
bende tam olarak bahsettiğiniz duruma vurgu yaptım, belki yanlış anladınız yazdıklarımı, elbette bu dosyalar bir çok kişinin elinde olduğu için ücret verme taraftarı değilim, fakat oldu da kimse ücretsiz paylaşmayacaksa, konu içerisinde bir kaç arkadaşın da yazdığı gibi 1000 tl ye el altından satılıyor şeklinde bir açıklama gördüğüm için böyle bir durum gerçekten mevcutsa bahsi geçen dosyaları satın alabileceğimden bahsettim.
Dosyanın Nxwile veya TDBA v1 olarak yaygınlığı mevcut ve sorunlu bir dosya.
Biraz daha üzerine para koyup yukarıdaki mesajda saydığım insanlara bu sorunlarını çözdürebilirsiniz.

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Dosyanın Nxwile veya TDBA v1 olarak yaygınlığı mevcut ve sorunlu bir dosya.
Biraz daha üzerine para koyup yukarıdaki mesajda saydığım insanlara bu sorunlarını çözdürebilirsiniz.
Benim servarlarım aktif isteyen girip bakabilir. En azından doğru tarafta olduğum belli. Bu Dosyaların benim dosyalarımla uzaktan yakından alakası yoktur. Sadece bahsi geçen arkadaşım FEEL için bazı yerlerini editlediğim srcdir.

mbayrak25

KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi
ben @nxwile isimli arkadaşın konusundan 10k ya aldım, aldığım dosyaların birisi srgame 2383 versiyon, ötekisi de nexus(içeriği swatt arkadaşımızın olduğu bariz olan dosyalar) açıkçası nexusu görünce zaten şok oldum, biraz daha inceleyip swattın dosyalarını görünce iyice şok oldum yani benim anlamadığım şey şu, şimdi bu arkadaş(nxwile) bu dosyaları bu forumdan sattı, demek ki başkasının projesini satmak serbest, o zaman bu dosyaların paylaşımı vs de serbest olmalı ki @Admin eğer bu konuda serbestlik verirse paylaşacağım çünkü benim gözümde değersiz dosyalar, eğer serbest değilse başkasına ait dosyaları satan kişi hakkında ban talebinde bulunuyorum

nxwile

KY Cezalı Üye
ben @nxwile isimli arkadaşın konusundan 10k ya aldım, aldığım dosyaların birisi srgame diye 2383 birisi de nexus(içeriği swatt arkadaşımızın olduğu bari olan dosyalar) açıkçası nexusu görünce zaten şok oldum, biraz daha inceleyip swattın dosyalarını görünce iyice şok oldum yani benim anlamadığım şey şu, şimdi bu arkadaş(nxwile) bu dosyaları bu forumdan sattı, demek ki başkasının projesini satmak serbest, o zaman bu dosyaların paylaşımı vs de serbest olmalı ki @Admin eğer bu konuda serbestlik verirse paylaşacağım çünkü benim gözümde değersiz dosyalar, eğer serbest değilse başkasına ait dosyaları satan kişi hakkında ban talebinde bulunuyorum
Ben paylaştım bile zahmet etme

GUNEYHAN

S.Moderatör
KY Saygın Üye
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Web
www.gnysoft.com
@mbayrak25 dosyalae paylaşıldı hocam sen 10k verdiğinle kaldın.
İçindeki src tba guard mı yoksa nexus mu

mbayrak25

KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi
@mbayrak25 dosyalae paylaşıldı hocam sen 10k verdiğinle kaldın.
İçindeki src tba guard mı yoksa nexus mu
hocam bana 10k koymaz ancak başkalarının emeğini kendi projem diye satmak dolandırıcılıktır bu şahsın da burada barınmaması gerekir

mbayrak25

KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi

nxwile

KY Cezalı Üye
Çünkü tdb srcyi nexustan aldı o sebeple içi öyle dolu

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
hocam bana 10k koymaz ancak başkalarının emeğini kendi projem diye satmak dolandırıcılıktır bu şahsın da burada barınmaması gerekir
Hocam, bu adamlar hırsızlar pişkin pişkin burada duruyorlar. Ben sizi uyarmıştım zamanında almayın bilmediğiniz kişilerden diye. Ne çıkacağı belli değil çünkü.

nxwile

KY Cezalı Üye
Ya adam Nexustan src alır her yerini değiştirir tdba guard yazar o adam kalkar burda sabit satış konusu vardır bişi olmaz. Ama baskası aynısını yapınca dolandırıcı olur cidden garip kafalar ben anlamıyorum

GUNEYHAN

S.Moderatör
KY Saygın Üye
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Web
www.gnysoft.com
@swatxx madem senin değil paylaşım konusunu neden kapattırdın?

mbayrak25

KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi
Çünkü tdb srcyi nexustan aldı o sebeple içi öyle dolu
o zaman sen de tdb nin projesini kendi projem diyerek satmış oldun? Bu cümle zaten yukarıda belirttiğim iddaayı da tescil etmiş oldu @Admin başkasına ait projeleri kendi projemiz diye satmak serbest midir? Değilse yaptırımı nedir? Forumun bu tarz güvensizlik yaratan kişiler tarafından mesken edilmemesi lazım

nxwile

KY Cezalı Üye
swat.JPG

Nexustan 30 - 35 k arası para vererek alınan srcyi 50 k diye satmaya calısan adamlar burda kalkmış edebiyat yapıyor. ALMADIK DİYE İDDA EDEN VARSA ONLARI KANITLAYIM İSTER MİSİNİZ?

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Ya adam Nexustan src alır her yerini değiştirir tdba guard yazar o adam kalkar burda sabit satış konusu vardır bişi olmaz. Ama baskası aynısını yapınca dolandırıcı olur cidden garip kafalar ben anlamıyorum
Kardeşim dışardan parayla kaynak kodu alıp kendi projene aktarmak ne zamandan beri suç olmuştur. Ben örnek olarak parasını vermişim x src vs vs almışım alırımda satarımda kimseyi ilgilendirmez çünkü parasını ödemişiz anladın. O zaman herkes kodda satıyor başkasına kod geliştiriyor sonra başkası geliştirilen kodu ona satıyor vs vs böyle bir saçmalık mı var.

GUNEYHAN

S.Moderatör
KY Saygın Üye
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Web
www.gnysoft.com
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt