Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM SUNUCU ALDIM ÖĞRENMEK AMAÇLI KURCALAMAK İSTİYORUM YARDIM LÜTFEN.

devran333111

KY Üye
Sunucu aldım bu yazılım işlerine merak saldım öğrenmek için bana db files kurabilecek yardım sever bir arkadaş arıyorum şimdiden teşekkür ederim.
iletişim dc adres : deathangel.1
tel : 0552 730 97 15 lütfen whatsapp üzerinden iletişim kurun.

kekomanya

KY Üye
bende kendimi geliştirmek amaçlı istiyorum sunucum yok yazılım okuyorum, sanal pc den geliştirmek istiyorum.bana da yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise mesajdan ulaşsınlar lütfen

xahta

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Aşağıdaki konuda videolu anlatım var ordan yararlanabilirsiniz. Birinin size kurması yerine kendinizin deneyimleyip yapmaya çalışmanız sürecinizi hızlandırır. Onun dışında baskalarından bekleyerek ilerlendiği taktirde cabuk sıkılırısnız.

kekomanya

KY Üye
Aşağıdaki konuda videolu anlatım var ordan yararlanabilirsiniz. Birinin size kurması yerine kendinizin deneyimleyip yapmaya çalışmanız sürecinizi hızlandırır. Onun dışında baskalarından bekleyerek ilerlendiği taktirde cabuk sıkılırısnız.

Şu sıralarki derslerimden dolayı ms server 2016 da kurmayı denedim serveri ama başaramadım şimdi win10 kurarak deneyeceğim. Benim daha çok sorunum aslında paylaşılan dosyalarda daha çok. Attığınız linkede birazdan bakacağım şimdiden çok yardımcı oldunuz teşekkürler

Son düzenleme:

xahta

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Şu sıralarki derslerimden dolayı ms server 2016 da kurmayı denedim serveri vs. ama başaramadım şimdi win10 kurarak deneyeceğim. Benim daha çok sorunum aslında paylaşılan dosyalarda daha çok. Attığınız linkede birazdan bakacağım şimdiden çok yardımcı oldunuz teşekkürler
Verdiğim linkteki konuyu incele herşey içinde var. Neyi nasıl kuracağın sırasıyla anlatılıyor ve içerisinde dosyalar mevcut Rica ederim.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt