Reklam
Şu sıralarki derslerimden dolayı ms server 2016 da kurmayı denedim serveri ama başaramadım şimdi win10 kurarak deneyeceğim. Benim daha çok sorunum aslında paylaşılan dosyalarda daha çok. Attığınız linkede birazdan bakacağım şimdiden çok yardımcı oldunuz teşekkürlerAşağıdaki konuda videolu anlatım var ordan yararlanabilirsiniz. Birinin size kurması yerine kendinizin deneyimleyip yapmaya çalışmanız sürecinizi hızlandırır. Onun dışında baskalarından bekleyerek ilerlendiği taktirde cabuk sıkılırısnız.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Verdiğim linkteki konuyu incele herşey içinde var. Neyi nasıl kuracağın sırasıyla anlatılıyor ve içerisinde dosyalar mevcut Rica ederim.Şu sıralarki derslerimden dolayı ms server 2016 da kurmayı denedim serveri vs. ama başaramadım şimdi win10 kurarak deneyeceğim. Benim daha çok sorunum aslında paylaşılan dosyalarda daha çok. Attığınız linkede birazdan bakacağım şimdiden çok yardımcı oldunuz teşekkürler
evet arkadaşta win serverde kurmuş ben bir yerde eksik veya yanlış bir şey yaptım sanırım. tekrardan teşekkürlerVerdiğim linkteki konuyu incele herşey içinde var. Neyi nasıl kuracağın sırasıyla anlatılıyor ve içerisinde dosyalar mevcut Rica ederim.