Reklam
forumda olan dosyaları neden satın alıyorsunuz anlayamıyorum sizleri .. iyi geliştirmeler sizlereKıvırma konusunda iyisin evlat, istersen satıştan sonra destek olmayışın, buglarda patlamalarda kendi başımıza uğraşmak zorunda kaldığımız, mesajlara cevap vermediğin , borcun son günü acındırması ile klasik Avcı taktiklerinin de olduğu discord chat geçmişini de paylaşalım, özetle adam olmayışının aksine harika kıvraklığa sahip karakter ve ahlak yoksunu bir gevşek olduğunu da not düşerek cevap vermeyi bırakıyorum, senin ağına herhangi birinin düşmemesi adına bizlere de senin gibi gevşeklere karşı diğer insanları uyarmak düşüyor
2 yıl önceki olay hocam forumlarda yoktu dosyalarforumda olan dosyaları neden satın alıyorsunuz anlayamıyorum sizleri .. iyi geliştirmeler sizlere
Millet isteyince yaptık besa yapay zeka ile kendi knight suınucumu geliştiriyorum gün 1
sa ustas sağ tık kırdsıma yokmu burda
as uskoda right clickmi var arkadaşım o yüzden bendede yok
sa yapay zeka ile kendi knight suınucumu geliştiriyorum gün 1
sa ustas sağ tık kırdsıma yokmu burda
as uskoda right clickmi var arkadaşım o yüzden bendede yok
Millet isteyince yaptık be
Ekli dosyayı görüntüle 17905
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 17906
Orjinali varken illa sağ tık kırdırma dediler eee peki dedik onuda yaptık
Peki sen büyüksünyaptııık değil satın aldım desen daha doğru olurdu![]()
Zaten dolandırıcılar ben dolandırıcıyım demez. Satış konusu yada değil demedik insanlar senin reklamını yaptığın dosyalara özelden satmaya kalkma alanda dolandırılmasın diye müşterin olarak hakkında geri dönüş yapıyoz suçmu kalitesiz hizmet 0 ilgi sorumluluk sıfır ilgi alaka 0 destek öyle birşey olmadığını zaten kendin diyorsun. Sattım kaçtım hizmeti.Ya abimsen sana satış yaptığıma dair şuraya bir tane resim koysana karı gibi kıvırmayı bırakıp önce bana bu paraya bunu sattın al attığım iban bu isim bu diye göster . B*k atmaya ne meraklısınız
paspasçısı?Aaa volkan abisinin seyside gelmis![]()
Abi sen adamsın. O çakal kendini iyi biliyo yaptığı işin iğrençliğininde farkında da işte alışmış kudurmuştan beterdir yol arıyo kendine hala şuana kadar harcadığım en saçma ve gereksiz harcama bu adama yapıldı sen çamura basma abi üstün kirlenmesin.Faramis. Sende suan gelde xnwile kolla diyorsun resmen. Kardesim eski mevzuda da cokta sorun gormedim onuda senide dinledim zamaninda. Ben izahi olmayan birsey gormedim. İnsanlarin elindeki 10 da 5 i dosyalar sr yaziyor ismini degistiren atiyor. Senin paylastigin dosyayi ne hale getirdigimi sen iyi biliyorsun. İndiranler ne yapti? Oldu akü server acacak gibi db src versinler ? Bide at taragi gibi her seye atlayanlar var. Bir konu aciyorum ustune oturuyorlar hemen hevesliler.
.Kardeşim kimse kafanıza silah dayamiyor satın alın diye ***** olan knight dosyalarına para harcar sorun bakalım forumdaki adamlar başkasına yaptırdık iddaasiyla kendileri yapıp kimse yardım istemesin diye yalan söylüyor dosyaları da paylaşmıyor delikanlı olsalar satış yapmayıp forumda paylaşırlar zaten satış yapmazlar ***** olmayan insan para yatırmaz bu işlere git usko da item al char diz çok meraklıysanız yapay zekaya yaptırın anlamiyorsaniz güle güle başka forumlara ben herkesten fiyat aldım kim kime ne itelerse çünkü kanun ; kurtlukta düşeni yemektir ağlamaya çok da gerek yok bence xd bunun en iyi örneğini @shyrogue vermiştir saygılar...
Guzel bir calısma dostum eline koluna saglık..ALPHA denebilecek seviyede tester arkadaşlar arıyoruz.
WP KANALI
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
CLİENT LİNK
Ekli dosyayı görüntüle 17900
"
Teşekkür ederimGuzel bir calısma dostum eline koluna saglık..
Bıyık anlamında mı paspaspaspasçısı?
başka hangi anlam olacak ^^Teşekkür ederim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bıyık anlamında mı paspas