Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

FARM SRGAME 2585 - Dx11 Project I Server Online I New System I

Takvime Eklendi: 28-06-26
KY Kıdemli Üye
Kıvırma konusunda iyisin evlat, istersen satıştan sonra destek olmayışın, buglarda patlamalarda kendi başımıza uğraşmak zorunda kaldığımız, mesajlara cevap vermediğin , borcun son günü acındırması ile klasik Avcı taktiklerinin de olduğu discord chat geçmişini de paylaşalım, özetle adam olmayışının aksine harika kıvraklığa sahip karakter ve ahlak yoksunu bir gevşek olduğunu da not düşerek cevap vermeyi bırakıyorum, senin ağına herhangi birinin düşmemesi adına bizlere de senin gibi gevşeklere karşı diğer insanları uyarmak düşüyor
forumda olan dosyaları neden satın alıyorsunuz anlayamıyorum sizleri .. iyi geliştirmeler sizlere

KY Kıdemli Üye
Web
xoresoft.com
sa yapay zeka ile kendi knight suınucumu geliştiriyorum gün 1

sa ustas sağ tık kırdsıma yokmu burda

as uskoda right clickmi var arkadaşım o yüzden bendede yok

KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi
KY Uzman Üye
Yardımsever
Web
www.youtube.com

Millet isteyince yaptık be
1779993871484.png

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

1779993912288.png

Orjinali varken illa sağ tık kırdırma dediler eee peki dedik onuda yaptık

KY Saygın Üye
Yardımsever
Ya abim :D sen sana satış yaptığıma dair şuraya bir tane resim koysana karı gibi kıvırmayı bırakıp önce bana bu paraya bunu sattın al attığım iban bu isim bu diye göster . B*k atmaya ne meraklısınız
Zaten dolandırıcılar ben dolandırıcıyım demez. Satış konusu yada değil demedik insanlar senin reklamını yaptığın dosyalara özelden satmaya kalkma alanda dolandırılmasın diye müşterin olarak hakkında geri dönüş yapıyoz suçmu kalitesiz hizmet 0 ilgi sorumluluk sıfır ilgi alaka 0 destek öyle birşey olmadığını zaten kendin diyorsun. Sattım kaçtım hizmeti.

KY Saygın Üye
Coder
Aaa volkan abisinin seyside gelmis :)

KY Uzman Üye
Yardımsever
Kardeşim kimse kafanıza silah dayamiyor satın alın diye ***** olan knight dosyalarına para harcar sorun bakalım forumdaki adamlar başkasına yaptırdık iddaasiyla kendileri yapıp kimse yardım istemesin diye yalan söylüyor dosyaları da paylaşmıyor delikanlı olsalar satış yapmayıp forumda paylaşırlar zaten satış yapmazlar ***** olmayan insan para yatırmaz bu işlere git usko da item al char diz çok meraklıysanız yapay zekaya yaptırın anlamiyorsaniz güle güle başka forumlara ben herkesten fiyat aldım kim kime ne itelerse çünkü kanun ; kurtlukta düşeni yemektir ağlamaya çok da gerek yok bence xd yaptıklarıyla paylaşımlarıyla eklemeleriyle bunun en iyi örneğini @shyrogue vermiştir saygılar...

Son düzenleme:
KY Saygın Üye
Yardımsever
Faramis. Sende suan gelde xnwile kolla diyorsun resmen. Kardesim eski mevzuda da cokta sorun gormedim onuda senide dinledim zamaninda. Ben izahi olmayan birsey gormedim. İnsanlarin elindeki 10 da 5 i dosyalar sr yaziyor ismini degistiren atiyor. Senin paylastigin dosyayi ne hale getirdigimi sen iyi biliyorsun. İndiranler ne yapti? Oldu akü server acacak gibi db src versinler ? Bide at taragi gibi her seye atlayanlar var. Bir konu aciyorum ustune oturuyorlar hemen hevesliler.
Abi sen adamsın. O çakal kendini iyi biliyo yaptığı işin iğrençliğininde farkında da işte alışmış kudurmuştan beterdir yol arıyo kendine hala şuana kadar harcadığım en saçma ve gereksiz harcama bu adama yapıldı sen çamura basma abi üstün kirlenmesin.

KY Saygın Üye
Coder
Kardeşim kimse kafanıza silah dayamiyor satın alın diye ***** olan knight dosyalarına para harcar sorun bakalım forumdaki adamlar başkasına yaptırdık iddaasiyla kendileri yapıp kimse yardım istemesin diye yalan söylüyor dosyaları da paylaşmıyor delikanlı olsalar satış yapmayıp forumda paylaşırlar zaten satış yapmazlar ***** olmayan insan para yatırmaz bu işlere git usko da item al char diz çok meraklıysanız yapay zekaya yaptırın anlamiyorsaniz güle güle başka forumlara ben herkesten fiyat aldım kim kime ne itelerse çünkü kanun ; kurtlukta düşeni yemektir ağlamaya çok da gerek yok bence xd bunun en iyi örneğini @shyrogue vermiştir saygılar...
.

Son düzenleme:
KY Uzman Üye
Yardımsever
.

Son düzenleme:
KY Kıdemli Üye
Web
discord.gg
ALPHA denebilecek seviyede tester arkadaşlar arıyoruz.

WP KANALI

CLİENT LİNK

Ekli dosyayı görüntüle 17900

"​
Guzel bir calısma dostum eline koluna saglık..

KY Üye
Biz acs geliştirirken bu adam 25xx sürüm dosyası pazarlıyordu biz 600 user soktuk 2369, 2383 ordanda 2585 dosyaya geçtik binlerce bug fixledik bu adam hala 2585 1 tane test açamadı :D
2024 yılının başlarında dosya arayışındayken bu arkadaşdan arkadaşımız dosya aldı forumdakini değilde en azından ufakda olsa bugu temizlenmiş bişey olsun başlangıcımız diye, adam dosyayı verdi vınn dosyalar öyle leşki 1299 soacs ile açsanız çok daha iyi ama sorsanız 1 tane bug yoktu :D :D :D bu herife dolandırıcı değil diyen yalakalık yapanları net şekilde mimleyebilirsiniz, bu konuda kim ne maldır net görebilirsiniz. kimse hakkında şu yorumumu görmezsiniz kimseyle uğraşmam kimseyle sorunumda yoktur ama bu adama da dolandırıcı değilmiş gibi yazarsanız bize dolandırıcıdan nasihat dinletirseniz bu yorumu yapmak zorunda kalırım. Bu forum kimsenin aklanma yeri değildir.
iyi forumlar.

Üst Alt