Reklam
forumdan dosya indirip adını değiştiren files firması açtı,
2018 ' den beri bu işlerle uğraşıyorum ve şuan gerçekten çok iyi bir seviyedeyim daha 1 kez files satışı yapmadım ...
satış yapması basit sonrasında ilgilenmek ve müşterinin istek ve arzularını yerine getirmek çok çok önemli ve çok zaman isteyen bir iş ..
sözüm meclisten dışarı ki bu forumdaki %95 files satışçılarının dosyaları çöp ve kendileri bilgisiz.
geçmiş olsun dostum.
at yalanını s. inananı bana ss atırma kapa çeneni kankaforumdan dosya indirip adını değiştiren files firması açtı,
2018 ' den beri bu işlerle uğraşıyorum ve şuan gerçekten çok iyi bir seviyedeyim daha 1 kez files satışı yapmadım ...
satış yapması basit sonrasında ilgilenmek ve müşterinin istek ve arzularını yerine getirmek çok çok önemli ve çok zaman isteyen bir iş ..
sözüm meclisten dışarı ki bu forumdaki %95 files satışçılarının dosyaları çöp ve kendileri bilgisiz.
geçmiş olsun dostum.
at yalanını s. inananı bana ss atırma kapa çeneni kanka
Dostum isim vermiyecegim diyerek bile hata etmişsin. Çakalı çukali korumanın hiç anlamı yoktu bence geçmiş olsun.
@MarasLi Öncelikle yaşadığınız durum için geçmiş olsun. İnsan emek verip ciddi paralar harcadıktan sonra böyle şeylerle karşılaşınca gerçekten can sıkıcı oluyor. Umarım bundan sonraki süreçte işleriniz yoluna girer ve verdiğiniz emeklerin karşılığını alırsınız.
Ayrıca güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Açıkçası sizinle daha önce tanışma veya çalışma fırsatımız olmadı. Buna rağmen ismimi bu şekilde anmanız ve çalışmalarımı takip ettiğinizi söylemeniz beni mutlu etti.
Tekrar geçmiş olsun, umarım bundan sonrası sizin için çok daha güzel olur.