TARTIŞMA SÖZÜM ONA ACS FİRMAYISIZ ÇOK İYİ YAPARIZ, SORUNSUZ SOURCE SATIŞIMIZ VAR VS. DİYENLERE ALDANMAYIN...

KY Kıdemli Üye
İsim vermicem arkadaşlar

Arkadaşlar sözüm ona acs firmasıyız şunu çok iyi YAPARIZ bunu şöyle yaparız DİYENLERE ALDANMAYIN, sözüm ona bir acs firmasından sunucu aldım başta herşey tamam iyi güzel taksit Yaparız onu Yaparız bunu Yaparız diye konuşuyorlar, istediklerinizi iletiyorsunuz alacakları parayı aldıktan sonra sizin istediğiniz hiçbirşey olmuyor, AYRICA SORUNSUZ SOURCE Satan beylerden de source aldım.. Malesefki her yeri sorun... sözüm ona her şeyde destek verecekler, herşey de para istemek için destek istiyorlar...

Gerçek tanınmış kişiler harici kimseden acs, source vs almayın aldırmayın...

100k üzeri nakit harcadım ama emeklerim boşa gitti hepsi hüsran, sonunda onlara vereceğim para yerine kendim çabalıyorum, burada tanınmış insanlar var saolsunlar yardımlarını esirgemiyor ve her konuda yardımcı oluyorlar, forumda source vs herşey mevcut kendiniz çabalayın yardım isteyin,

@TriLogy yardımlardından dolayı bana kattığı o kadar bilgi ve tecrübe için çok teşekkür ederim...

Ayrıca forumda yardımı dokunan herkese teşekkür ederim

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Server Sahibi
forumdan dosya indirip adını değiştiren files firması açtı,
2018 ' den beri bu işlerle uğraşıyorum ve şuan gerçekten çok iyi bir seviyedeyim daha 1 kez files satışı yapmadım ...
satış yapması basit sonrasında ilgilenmek ve müşterinin istek ve arzularını yerine getirmek çok çok önemli ve çok zaman isteyen bir iş ..
sözüm meclisten dışarı ki bu forumdaki %95 files satışçılarının dosyaları çöp ve kendileri bilgisiz.
geçmiş olsun dostum.

KY Kıdemli Üye
2018 ' den beri bu işlerle uğraşıyorum ve şuan gerçekten çok iyi bir seviyedeyim daha 1 kez files satışı yapmadım ...
satış yapması basit sonrasında ilgilenmek ve müşterinin istek ve arzularını yerine getirmek çok çok önemli ve çok zaman isteyen bir iş ..
sözüm meclisten dışarı ki bu forumdaki %95 files satışçılarının dosyaları çöp ve kendileri bilgisiz.
geçmiş olsun dostum.

Malesefki oyle iyi bir tecrübe oldu kimse benim durumuma düşmesin diye paylaşmak istedim

KY Üye
geçmiş olsun dostum.
at yalanını s. inananı bana ss atırma kapa çeneni kanka

Üst Alt