Reklam
bakalım
![]()
DeaFSezo
sαүgıℓαяıмızℓαя
Merhaba Arkadaşlar (Ben İşitme Engelliyim Duyamıyor Ve Konuşamıyorum)
Herkes Tavsiye Ediyoruz Al Sevindiniz Olsun
RogAcs | DB | SRC&ACS | VERSİON v2472 | CLİENT V1098&24XX Aktif | FULL | 13.01.2026
Src LoginServer açlmıyor baska LoginServer Koy açılıyor unutmayınız.
Yeni Manner Stone Eklendi.
Yeni Gün hediye Eklendi.
vb.
GÖRSEL;
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
İNDİR;
tşk
![]()
DeaFSezo
sαүgıℓαяıмızℓαя
Merhaba Arkadaşlar (Ben İşitme Engelliyim Duyamıyor Ve Konuşamıyorum)
Herkes Tavsiye Ediyoruz Al Sevindiniz Olsun
RogAcs | DB | SRC&ACS | VERSİON v2472 | CLİENT V1098&24XX Aktif | FULL | 13.01.2026
Src LoginServer açlmıyor baska LoginServer Koy açılıyor unutmayınız.
Yeni Manner Stone Eklendi.
Yeni Gün hediye Eklendi.
vb.
GÖRSEL;
İNDİR;
Sakin ol şampiyonKnightin içine ettiniz oynananacak ne durumu kaldı nede oynatacak bu geliştiriciler yüzünden oynamak istemiyorum özellik Akıncı ve diğer yazılımcılar herşeyi paraya dökmüşsunuz oyuna daha ne ekliceksiniz merak ediyorum içine ettiniz daha oynanmaz bu oyun bu oyunu geliştiren bütün yazılımcıların Allah belalarını versin açık bir şekilde yaziylrum buraya oyunun amacı kalmadı artık yürüyün gidin gelistiriniz knightinizi foruma yeni dosya düşük düşüp duruyor paylasmayin artikya
Takipteyim..Birilerinin emeği olan dosyalar, derleyip düzenleyip geliştiren kişinın dosyaları başkalarının eline geçip nasıl piyasaya düşüyor merak ediyorum. Öğrneğin birileri ile iletişime geçip yardım istiyorsunuz. o dosyalar bir bakıyorsunuz garip garip yerlerde paylaşılmış. hasan *** mehmet osman farketmez birilerinin dosyalarını alıp düzeltip geri veren kisiler dosyaları formlara atıyor. çoğu kişi hırsız arsız. yardım edersiniz saatlerinizi harcarsınız halledersiniz yardım ettiğiniz kişiye 50 dosyalık satır kod eklersiniz yada günler sürecek şeyi siz bilgiğiniz için 2 saatte bitirirsiniz ona çok basit görünür. o kişi size 50 satır kodu vermez.
Sezer'e de lafım var. ama daha değil.!
generatörü bilmem ama manneri cyberacs den alabilirsin.Manner store , generatorde drop bloklama ve bir çok kısım çalışmıyor. (Server_settingsten açık olmasına rağmen)
Slave’de de buglar mevcut, pazar sisteminde tl tiki koyulmuş fakat pasif.
Daha bir çok görünen problem mevcut.
manner strore ve generatordeki bloklamayı merak ediyordum çözen olursa bana ulaşsın![]()
Fatih alaka yok Eski rogacs DB isterim para verdim ama DB eksikmis adam para geri vermiyo sinirlendim sonra rogacs dosya çaldım paylaşım u.degil ****** git.Birilerinin emeği olan dosyalar, derleyip düzenleyip geliştiren kişinın dosyaları başkalarının eline geçip nasıl piyasaya düşüyor merak ediyorum. Öğrneğin birileri ile iletişime geçip yardım istiyorsunuz. o dosyalar bir bakıyorsunuz garip garip yerlerde paylaşılmış. hasan *** mehmet osman farketmez birilerinin dosyalarını alıp düzeltip geri veren kisiler dosyaları formlara atıyor. çoğu kişi hırsız arsız. yardım edersiniz saatlerinizi harcarsınız halledersiniz yardım ettiğiniz kişiye 50 dosyalık satır kod eklersiniz yada günler sürecek şeyi siz bilgiğiniz için 2 saatte bitirirsiniz ona çok basit görünür. o kişi size 50 satır kodu vermez.
Sezer'e de lafım var. ama daha değil.!
aynı duruma zamanında kaldım iade vermedi paramı oyaladı durdu sureklı yaptıgı herşey eksik rogacs nin sakın almayın aldırtmayın dolandırıcıdır.Fatih alaka yok Eski rogacs DB isterim para verdim ama DB eksikmis adam para geri vermiyo sinirlendim sonra rogacs dosya çaldım paylaşım u.degil ****** git.
Benim işitme engelli hakkıyla var
Okuma ve yazma az normal
Bana dalga etme dokunma sevgili saygılarımla.
@DeaFSezo
Teşekkürlerv2472 mi 2383 mü![]()
@mstftn61 Sagol herkes bak anladın mı aynıaynı duruma zamanında kaldım iade vermedi paramı oyaladı durdu sureklı yaptıgı herşey eksik rogacs nin sakın almayın aldırtmayın dolandırıc ıdır.
bende var dosya cok var yakında payliscam merak etmeBende bekliyorum şimdi 25xx dx11 ne zaman paylaşılacak merak ediyorum ?
Acs Derlendiğinde oyuna bağlanmamasını sebebini de paylaşssan güzel olmazmıydı Debugraki login ayrı senin verdiğin src ayrı çok farklı dosyalar paylaşmıssın sankibende var dosya cok var yakında payliscam merak etme![]()