Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

SOURCE RogAcs | DB | SRC&ACS | VERSİON v2472 | CLİENT V1098&24XX AKTİF | FULL | 13.01.2026

KY Kıdemli Üye

4ur9b8b.png

DeaFSezo

sαүgıℓαяıмızℓαя
Merhaba Arkadaşlar (Ben İşitme Engelliyim Duyamıyor Ve Konuşamıyorum)
Herkes Tavsiye Ediyoruz Al Sevindiniz Olsun :)

RogAcs | DB | SRC&ACS | VERSİON v2472 | CLİENT V1098&24XX Aktif | FULL | 13.01.2026

Src LoginServer açlmıyor baska LoginServer Koy açılıyor unutmayınız.

Yeni Manner Stone Eklendi.

Yeni Gün hediye Eklendi.
vb.

GÖRSEL;
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

İNDİR;

bakalım

KY Kıdemli Üye

4ur9b8b.png

DeaFSezo

sαүgıℓαяıмızℓαя
Merhaba Arkadaşlar (Ben İşitme Engelliyim Duyamıyor Ve Konuşamıyorum)
Herkes Tavsiye Ediyoruz Al Sevindiniz Olsun :)

RogAcs | DB | SRC&ACS | VERSİON v2472 | CLİENT V1098&24XX Aktif | FULL | 13.01.2026

Src LoginServer açlmıyor baska LoginServer Koy açılıyor unutmayınız.

Yeni Manner Stone Eklendi.

Yeni Gün hediye Eklendi.
vb.

GÖRSEL;

İNDİR;

tşk

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Knightin içine ettiniz oynananacak ne durumu kaldı nede oynatacak bu geliştiriciler yüzünden oynamak istemiyorum özellik Akıncı ve diğer yazılımcılar herşeyi paraya dökmüşsunuz oyuna daha ne ekliceksiniz merak ediyorum içine ettiniz daha oynanmaz bu oyun bu oyunu geliştiren bütün yazılımcıların Allah belalarını versin açık bir şekilde yaziylrum buraya oyunun amacı kalmadı artık yürüyün gidin gelistiriniz knightinizi foruma yeni dosya düşük düşüp duruyor paylasmayin artikya
Sakin ol şampiyon

KY Saygın Üye
Coder
Birilerinin emeği olan dosyalar, derleyip düzenleyip geliştiren kişinın dosyaları başkalarının eline geçip nasıl piyasaya düşüyor merak ediyorum. Öğrneğin birileri ile iletişime geçip yardım istiyorsunuz. o dosyalar bir bakıyorsunuz garip garip yerlerde paylaşılmış. hasan ali mehmet osman farketmez birilerinin dosyalarını alıp düzeltip geri veren kisiler dosyaları formlara atıyor. çoğu kişi hırsız arsız. yardım edersiniz saatlerinizi harcarsınız halledersiniz yardım ettiğiniz kişiye 50 dosyalık satır kod eklersiniz yada günler sürecek şeyi siz bilgiğiniz için 2 saatte bitirirsiniz ona çok basit görünür. o kişi size 50 satır kodu vermez.

Sezer'e de lafım var. ama daha değil.!

Premium Üye
Manner store , generatorde drop bloklama ve bir çok kısım çalışmıyor. (Server_settingsten açık olmasına rağmen)
Slave’de de buglar mevcut, pazar sisteminde tl tiki koyulmuş fakat pasif.
Daha bir çok görünen problem mevcut.
manner strore ve generatordeki bloklamayı merak ediyordum çözen olursa bana ulaşsın :)

KY Kıdemli Üye
Birilerinin emeği olan dosyalar, derleyip düzenleyip geliştiren kişinın dosyaları başkalarının eline geçip nasıl piyasaya düşüyor merak ediyorum. Öğrneğin birileri ile iletişime geçip yardım istiyorsunuz. o dosyalar bir bakıyorsunuz garip garip yerlerde paylaşılmış. hasan *** mehmet osman farketmez birilerinin dosyalarını alıp düzeltip geri veren kisiler dosyaları formlara atıyor. çoğu kişi hırsız arsız. yardım edersiniz saatlerinizi harcarsınız halledersiniz yardım ettiğiniz kişiye 50 dosyalık satır kod eklersiniz yada günler sürecek şeyi siz bilgiğiniz için 2 saatte bitirirsiniz ona çok basit görünür. o kişi size 50 satır kodu vermez.

Takipteyim..

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Manner store , generatorde drop bloklama ve bir çok kısım çalışmıyor. (Server_settingsten açık olmasına rağmen)
Slave’de de buglar mevcut, pazar sisteminde tl tiki koyulmuş fakat pasif.
Daha bir çok görünen problem mevcut.
manner strore ve generatordeki bloklamayı merak ediyordum çözen olursa bana ulaşsın :)
generatörü bilmem ama manneri cyberacs den alabilirsin.

KY Saygın Üye
Coder
Web
www.deafsoft.com.tr
Birilerinin emeği olan dosyalar, derleyip düzenleyip geliştiren kişinın dosyaları başkalarının eline geçip nasıl piyasaya düşüyor merak ediyorum. Öğrneğin birileri ile iletişime geçip yardım istiyorsunuz. o dosyalar bir bakıyorsunuz garip garip yerlerde paylaşılmış. hasan *** mehmet osman farketmez birilerinin dosyalarını alıp düzeltip geri veren kisiler dosyaları formlara atıyor. çoğu kişi hırsız arsız. yardım edersiniz saatlerinizi harcarsınız halledersiniz yardım ettiğiniz kişiye 50 dosyalık satır kod eklersiniz yada günler sürecek şeyi siz bilgiğiniz için 2 saatte bitirirsiniz ona çok basit görünür. o kişi size 50 satır kodu vermez.

Fatih alaka yok Eski rogacs DB isterim para verdim ama DB eksikmis adam para geri vermiyo sinirlendim sonra rogacs dosya çaldım paylaşım u.degil ****** git.

Benim işitme engelli hakkıyla var
Okuma ve yazma az normal
Bana dalga etme dokunma sevgili saygılarımla.

@DeaFSezo

KY Üye
ROGACS zamanında aldım hizmet f elan verdikleri yok para kaptırmayın dolandırıcının teki sizi oyalar durur sürekli

KY Üye
Fatih alaka yok Eski rogacs DB isterim para verdim ama DB eksikmis adam para geri vermiyo sinirlendim sonra rogacs dosya çaldım paylaşım u.degil ****** git.

Benim işitme engelli hakkıyla var
Okuma ve yazma az normal
Bana dalga etme dokunma sevgili saygılarımla.

@DeaFSezo
aynı duruma zamanında kaldım iade vermedi paramı oyaladı durdu sureklı yaptıgı herşey eksik rogacs nin sakın almayın aldırtmayın dolandırıcıdır.

KY Saygın Üye
Coder
Web
www.deafsoft.com.tr
Üst Alt