Reklam
Dostum genelde kapanana kadar oynuyorumyorum yapanların hepsı 2 saat sorna bırakıcak not al![]()
dostum valla sana bısey soylım mı yemın edıyorum server acanların sucu yok bu altyapıcılar var ya bu adamları somurerek ekmek yıyorlar ama 2 ayar yapamıyorlar sonra mıllete ***** muammelesı yapıyorlar ona gıcık oluyorum sımdı bu adam serverı acmıs bu adam ıstemez mı hersey 4x4 olsun ama nedır altyapıcılar musade etmıyor adam da dokunamıyor o yuzden boyle 2 hafta 1 ay sonra serverler kapanıyor bu ulke de pvp serverlerının alt yapısını yapacak akıllı ınsan yok bızımkıler kımı ne kadar sömürürm pesınde o yuzden sende bu durumdan sıkayet edıyorsun.Dostum genelde kapanana kadar oynuyorumama bağlangıç paketini biraz daha zenginleştirebilirdi burada
Bu konuda haklısın, düzeni ona göre kurmuşlar. Bizde işte vakit harcamaya yer arıyoruzdostum valla sana bısey soylım mı yemın edıyorum server acanların sucu yok bu altyapıcılar var ya bu adamları somurerek ekmek yıyorlar ama 2 ayar yapamıyorlar sonra mıllete ***** muammelesı yapıyorlar ona gıcık oluyorum sımdı bu adam serverı acmıs bu adam ıstemez mı hersey 4x4 olsun ama nedır altyapıcılar musade etmıyor adam da dokunamıyor o yuzden boyle 2 hafta 1 ay sonra serverler kapanıyor bu ulke de pvp serverlerının alt yapısını yapacak akıllı ınsan yok bızımkıler kımı ne kadar sömürürm pesınde o yuzden sende bu durumdan sıkayet edıyorsun.