Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

MYKO ⚔️REBELMYKO 17 TEMMUZ CUMA 21.00'DA GERİ SAYIM BAŞLADI ⚔️ STARTER PAKET ÜCRETSİZ GBNİ BAKİYEYE DÖNÜŞTÜRÖZLENEN EMEK VERENİN KAZANACAĞI SİSTEM

KY Kıdemli Üye
Sunucu Adı
REBELMYKO
Durum
Yakında
Acs
KOACS
Açılış tarihi
17.07.2026
Tür
MYKO
Web Site
https://www.rebelmyko.com/
rebelmyko.png

ebelMyko v1098 Hard Myko Server, Starter Paket Ücretsiz Olup 17.07.2026 21.00' da Official Olarak Açılacaktır.
Dengeli Oyun Yapısı ile
Rebel MYKO kapılarını açıyor.
Gerçek rekabetin, emeğin ve savaşın adresi yeniden kuruluyor.
Stabil altyapı
Dengeli oyun ekonomisi
Rekabet dolu PvP
Emek verenin kazandığı sistem

Bu sadece bir server değil…
Bu, gücünü kanıtlayacağın bir arena.

Klanını kur.
Stratejini hazırla.
Yerini al.
Çünkü o gece…
Sadece güçlü olanlar ayakta kalacak.

KY Kıdemli Üye
geliyorrr
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

selamm

KY Üye
Hayırlı olsun, bekliyoruzz :) en eğlenceli myko bu diyebilirim. her şey kıvamında

KY Üye
Dostum genelde kapanana kadar oynuyorum :) ama bağlangıç paketini biraz daha zenginleştirebilirdi burada
dostum valla sana bısey soylım mı yemın edıyorum server acanların sucu yok bu altyapıcılar var ya bu adamları somurerek ekmek yıyorlar ama 2 ayar yapamıyorlar sonra mıllete ***** muammelesı yapıyorlar ona gıcık oluyorum sımdı bu adam serverı acmıs bu adam ıstemez mı hersey 4x4 olsun ama nedır altyapıcılar musade etmıyor adam da dokunamıyor o yuzden boyle 2 hafta 1 ay sonra serverler kapanıyor bu ulke de pvp serverlerının alt yapısını yapacak akıllı ınsan yok bızımkıler kımı ne kadar sömürürm pesınde o yuzden sende bu durumdan sıkayet edıyorsun.

KY Üye
dostum valla sana bısey soylım mı yemın edıyorum server acanların sucu yok bu altyapıcılar var ya bu adamları somurerek ekmek yıyorlar ama 2 ayar yapamıyorlar sonra mıllete ***** muammelesı yapıyorlar ona gıcık oluyorum sımdı bu adam serverı acmıs bu adam ıstemez mı hersey 4x4 olsun ama nedır altyapıcılar musade etmıyor adam da dokunamıyor o yuzden boyle 2 hafta 1 ay sonra serverler kapanıyor bu ulke de pvp serverlerının alt yapısını yapacak akıllı ınsan yok bızımkıler kımı ne kadar sömürürm pesınde o yuzden sende bu durumdan sıkayet edıyorsun.
Bu konuda haklısın, düzeni ona göre kurmuşlar. Bizde işte vakit harcamaya yer arıyoruz :) Knight'a alıştık bir kere diğer oyunlar pek sarmıyor

Üst Alt