Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar pointer hook gibi şeyleri nasıl düzenleyebilirim bununla alakalı bir konu video var mı, hsacsx alt yapısını kullanıyorsam unpack exe mi alıp analiz etmeliyim, nasıl yapabilirim bu konu hakkında fikir, öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.
Merhabalar pointer hook gibi şeyleri nasıl düzenleyebilirim bununla alakalı bir konu video var mı, hsacsx alt yapısını kullanıyorsam unpack exe mi alıp analiz etmeliyim, nasıl yapabilirim bu konu hakkında fikir, öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.
Chet engine gibi hex programlarını iyi bilmek istiyor hocam gerisini kod bilmesende chatgpt hallediyor mühim olan pointeri bulmak bu konuda bilgi bulamazsın bir iki versiyon değiştirme filan videosu vardı ama onlar genel anlamda işe yaramaz bir haftadır sabahtan akşama kadar aradım bir kodu bulamadım ben ama azimle aramaya devam ediyorum ?
Rica ederim hocam bende pelerinin arkadan görünme mesafesini ayarlamak için pointerini arıyorum 1098 için ama piyasada olan exe leri editleyen bir kişi var Herhalde hepsinde onun adı var biliyorum bu işi diyenlerin çoğuda anladığım kadarıyla parayla ona yaptırıyor diye düşünüyorum çünkü birine şahit oldum isim vermeyimde benim üzerimden adama iş yaptırmaya kalktılar aracı kurum gibi ?