Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Pointer ve exe düzenlemesi hakkında yardım

krieger

KY Uzman Üye
Yardımsever
Merhabalar pointer hook gibi şeyleri nasıl düzenleyebilirim bununla alakalı bir konu video var mı, hsacsx alt yapısını kullanıyorsam unpack exe mi alıp analiz etmeliyim, nasıl yapabilirim bu konu hakkında fikir, öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
Merhabalar pointer hook gibi şeyleri nasıl düzenleyebilirim bununla alakalı bir konu video var mı, hsacsx alt yapısını kullanıyorsam unpack exe mi alıp analiz etmeliyim, nasıl yapabilirim bu konu hakkında fikir, öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.
Chet engine gibi hex programlarını iyi bilmek istiyor hocam gerisini kod bilmesende chatgpt hallediyor mühim olan pointeri bulmak bu konuda bilgi bulamazsın bir iki versiyon değiştirme filan videosu vardı ama onlar genel anlamda işe yaramaz bir haftadır sabahtan akşama kadar aradım bir kodu bulamadım ben ama azimle aramaya devam ediyorum ?

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
Çok teşekkür ederim samimi cevabınız için biraz uğraşalım biz de :)
Rica ederim hocam bende pelerinin arkadan görünme mesafesini ayarlamak için pointerini arıyorum 1098 için ama piyasada olan exe leri editleyen bir kişi var Herhalde hepsinde onun adı var biliyorum bu işi diyenlerin çoğuda anladığım kadarıyla parayla ona yaptırıyor diye düşünüyorum çünkü birine şahit oldum isim vermeyimde benim üzerimden adama iş yaptırmaya kalktılar aracı kurum gibi ?

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt