Reklam
Mobil knight oynayan kitle çok. Pc de ve mobilde göz buna alıştı artık. Oynanış aynı olabilir ama görsel olarak değişiklik de güzel olabilir.Herkese Merhaba Arkadaşlar,
Uzun süredir, Unity ve Unreal üzerinde oyun geliştiriyorum. Ana uzmanlık alanım ise Network Programming. Başlıkta belirttiğim gibi bir oyunu geliştirebilecek yetkinliğe ve motivasyona sahibim. Ufak bir ekip de kurabilirim. Freelance işler de yaptırabilirim.
Sizden bir hususda fikir almak istiyorum. Böyle bir oyun geliştirsem, şu 3 sualin cevabını merak ediyorum;
1) Oyuncu kitlesi knight online grafiklerini mi görmek ister,
2) Stylized grafikler olsa da oynanır mı?
3) günümüz şartlarına uygun daha modern ve realistik grafikleri olan bir oyun mu bekler?
Knight Online a ait lisanslı assetleri kullanmak istemediğim için bu sorunun cevabı çok elzem benim için. Şimdiden fikirleriniz ve destekleriniz için teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim. Bunu aslında Nowa Online denemişti ama o da ne durumda takip edemedim.Mobil knight oynayan kitle çok. Pc de ve mobilde göz buna alıştı artık. Oynanış aynı olabilir ama görsel olarak değişiklik de güzel olabilir.
Mesela örnek var mı şu gibi bu gibi vs vsşu oyunda adam akıllı güzel harita yok cikaramadilarda görsel olarak güzel şeyler eklense giysi armor haritalar güzel olur aslinda yapilabilinirse
Mesela şöyle armorlar olsa ko çağ atlar hera SC olarak ta yapilirsa yine cok iyi olurMesela örnek var mı şu gibi bu gibi vs vs![]()
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bu şekilde yeni modern weaponlar da yapabilirsin bende hayal gücü çok keşke yapabilme bilgimde olsaydı ?
Reis mobili boşver. Bunları pc ye ne zaman geçirirsin ??Mesela şöyle armorlar olsa ko çağ atlar hera SC olarak ta yapilirsa yine cok iyi olur
Sağol kral fikrini beyan ettiğin için.Kral bu karakterler gitmez bence
Nedemek kralım sen sağolSağol kral fikrini beyan ettiğin için.
Olmaz olur mu hiç. Mükemmel olurdu.Son olarak da bazı moblar ve karakter şöyle olsaydı mesela iyi olur muydu pc için?
Sağol düşüncen içinOlmaz olur mu hiç. Mükemmel olurdu.
Müsait olunca bakacağım.Oyun ici nasil göründüğü onemli kral deneme yapip paylasirsan seviniriz
Üstüne gidilirse dahada guzel olur
Realistik karakter böyle oluyor.