Reklam
99 dan sonra atıyorsa eğer char gm yapılıp girilecek sonra +tbl komutla user char sokabilirsinizeline sağlık
teşekkürlerGördüğüm kadarıyla millet 1098 kurmak istiyor fakat kimse giremiyor ya 99 dan sonra atma olayı oluyor yada başka bir şey sizlere client paylasmak istiyorum buyrun bunu deneyin
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yapamayanlar akşam 19:40 gece PC başında olurum yardımcı olmak için elimden geldiği kadarını yaparım
++++++++++++++++++++Gördüğüm kadarıyla millet 1098 kurmak istiyor fakat kimse giremiyor ya 99 dan sonra atma olayı oluyor yada başka bir şey sizlere client paylasmak istiyorum buyrun bunu deneyin
Yapamayanlar akşam 19:40 gece PC başında olurum yardımcı olmak için elimden geldiği kadarını yaparım
tesekkurlerGördüğüm kadarıyla millet 1098 kurmak istiyor fakat kimse giremiyor ya 99 dan sonra atma olayı oluyor yada başka bir şey sizlere client paylasmak istiyorum buyrun bunu deneyin
tesekurlerGördüğüm kadarıyla millet 1098 kurmak istiyor fakat kimse giremiyor ya 99 dan sonra atma olayı oluyor yada başka bir şey sizlere client paylasmak istiyorum buyrun bunu deneyin
tesekkurrGördüğüm kadarıyla millet 1098 kurmak istiyor fakat kimse giremiyor ya 99 dan sonra atma olayı oluyor yada başka bir şey sizlere client paylasmak istiyorum buyrun bunu deneyin
TEŞEKKÜRLERGördüğüm kadarıyla millet 1098 kurmak istiyor fakat kimse giremiyor ya 99 dan sonra atma olayı oluyor yada başka bir şey sizlere client paylasmak istiyorum buyrun bunu deneyin
Gördüğüm kadarıyla millet 1098 kurmak istiyor fakat kimse giremiyor ya 99 dan sonra atma olayı oluyor yada başka bir şey sizlere client paylasmak istiyorum buyrun bunu deneyin
teşekkür ederim
Gördüğüm kadarıyla millet 1098 kurmak istiyor fakat kimse giremiyor ya 99 dan sonra atma olayı oluyor yada başka bir şey sizlere client paylasmak istiyorum buyrun bunu deneyin
thanksssssssssFrom what I've seen, people want to install version 1098, but nobody can join; either it gets disconnected after version 99, or something else happens. I want to share a client with you; please try this.
***Hidden text: Cannot be quoted.***
For those who can't do it, I'll be at my PC at 7:40 PM tonight and I'll do my best to help.