Reklam
++++Gördüğüm kadarıyla millet 1098 kurmak istiyor fakat kimse giremiyor ya 99 dan sonra atma olayı oluyor yada başka bir şey sizlere client paylasmak istiyorum buyrun bunu deneyin
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yapamayanlar akşam 19:40 gece PC başında olurum yardımcı olmak için elimden geldiği kadarını yaparım
teşekkurlerGördüğüm kadarıyla millet 1098 kurmak istiyor fakat kimse giremiyor ya 99 dan sonra atma olayı oluyor yada başka bir şey sizlere client paylasmak istiyorum buyrun bunu deneyin
Yapamayanlar akşam 19:40 gece PC başında olurum yardımcı olmak için elimden geldiği kadarını yaparım
Gördüğüm kadarıyla millet 1098 kurmak istiyor fakat kimse giremiyor ya 99 dan sonra atma olayı oluyor yada başka bir şey sizlere client paylasmak istiyorum buyrun bunu deneyin
eyvallah teşekkürlerGördüğüm kadarıyla millet 1098 kurmak istiyor fakat kimse giremiyor ya 99 dan sonra atma olayı oluyor yada başka bir şey sizlere client paylasmak istiyorum buyrun bunu deneyin
eyw kardeşGördüğüm kadarıyla millet 1098 kurmak istiyor fakat kimse giremiyor ya 99 dan sonra atma olayı oluyor yada başka bir şey sizlere client paylasmak istiyorum buyrun bunu deneyin
teşekkurlerGördüğüm kadarıyla millet 1098 kurmak istiyor fakat kimse giremiyor ya 99 dan sonra atma olayı oluyor yada başka bir şey sizlere client paylasmak istiyorum buyrun bunu deneyin
按时打算一个的据我所知,人家想架1098,但没人能进去,要么99后有扔事件就是别的什么,我想把客户端分享给大家,请试试
隐藏文本:不能引用。***
不能的,我晚上19:40到PC,我会尽我所能提供帮助
Gördüğüm kadarıyla millet 1098 kurmak istiyor fakat kimse giremiyor ya 99 dan sonra atma olayı oluyor yada başka bir şey sizlere client paylasmak istiyorum buyrun bunu deneyin
Teşekkürler.Gördüğüm kadarıyla millet 1098 kurmak istiyor fakat kimse giremiyor ya 99 dan sonra atma olayı oluyor yada başka bir şey sizlere client paylasmak istiyorum buyrun bunu deneyin