Reklam
var, diğerlerine nazaran daha temiz olan var. @levent2934 un paylaştığı.merhaba açıksız bir panel var mıdır bildiğiniz
bir sürü port açık. açıksız panel bence bulamazsın ustam şimdi birileri çıkar bende var satayım diye sana mesaj atar sana hepsi hikaye inanmamerhaba açıksız bir panel var mıdır bildiğiniz
saglam bir vbulletin gibi forum kuracaksın onada sadece index koyacaksın kod biliyorsan en saglam panel o olur gerçi knightın her tarafı açık dediğim gibi o kadar port açık olunca yapacak birşey yokhocam vallaha açıksız diyolarda hiç inanmıyorum var ya
genç iken biraz uğraşmıştım hackerlikle zor bulursun ustam özellikle burada satanlardan uzak duracaksın ellerinde sabit kodlar var 2 tema ile süsleyim yeni panel diye millete yutturuyorlar görüyorsun %90 dolandırıcı bu satış yapanların ciddi bu işle ugraşıyorsan bir sürü yazılım şirketi var bunların istediği paraya alasını yaptırırsın ama dediğim gibi siten full açıksızda olsa Knightın port açma yüzünden zaten elinle bilgilerini sunuyorsun karşı tarafaaçıksız panel zor ya hocam cyber00 arkadaşın panelini kullanıyorum açık var mı onuda bilmiyorum![]()
açık da olsa açık olmasa da ele geçirirler diyorsun öyle deilmi kralgenç iken biraz uğraşmıştım hackerlikle zor bulursun ustam özellikle burada satanlardan uzak duracaksın ellerinde sabit kodlar var 2 tema ile süsleyim yeni panel diye millete yutturuyorlar görüyorsun %90 dolandırıcı bu satış yapanların ciddi bu işle ugraşıyorsan bir sürü yazılım şirketi var bunların istediği paraya alasını yaptırırsın ama dediğim gibi siten full açıksızda olsa Knightın port açma yüzünden zaten elinle bilgilerini sunuyorsun karşı tarafa![]()
aynen öyle yeter ki işi bilen biri olsunaçık da olsa açık olmasa da ele geçirirler diyorsun öyle deilmi kral
biraz üyen olsun bak neden saldırıyorlar o zaman beni anlarsınaslında panele neden saldırsınlar felan diyede düşünüyorum hocam onu yapan daha kaldımı ya![]()
ustam şöyle bir düşün sağlam olsa adamın paneli piyasada ne geziyor ikincisi paylaşan adam açığı yetmiyormuş gibi içine ayrı eten niye virüs koymuş neyse kafanı ağrıttım kusura bakma kolay gelsin sanabütün paneller sıkıntılı hocam bu venagame de açık yo kdiyolar oda virüslü olarak paylaşmılar
hocam bu vena paneli myracity dfe kullanıyor hiç saldırmamışlar sw lerine galibaustam şöyle bir düşün sağlam olsa adamın paneli piyasada ne geziyor ikincisi paylaşan adam açığı yetmiyormuş gibi içine ayrı eten niye virüs koymuş neyse kafanı ağrıttım kusura bakma kolay gelsin sana
Merhabalar, Böyle şeyler çok büyütülecek bir problem değildir! Sistem kurulumu sağlandıktan sonra. Kendiniz kaynakları gözden geçirip, Zararlı gördüğünüz gerekli komutları. Düzenleyebilirsiniz. Hiçbir kod bilginiz yoksa ise sunucu üzerine.ustam şöyle bir düşün sağlam olsa adamın paneli piyasada ne geziyor ikincisi paylaşan adam açığı yetmiyormuş gibi içine ayrı eten niye virüs koymuş neyse kafanı ağrıttım kusura bakma kolay gelsin sana
Ne serveri ustam dosyayı açınca zaten otomatik virüsü yiyorsunuz. kaç kişinin exe yüzünden ister server olsun ister kendi bilgisayarında firewaller açık size göre büyütülmeye bilir ama bana göre çok büyük sorunMerhabalar, Böyle şeyler çok büyütülecek bir problem değildir! Sistem kurulumu sağlandıktan sonra. Kendiniz kaynakları gözden geçirip, Zararlı gördüğünüz gerekli komutları. Düzenleyebilirsiniz. Hiçbir kod bilginiz yoksa ise sunucu üzerine.
Chkrootkit
Lynis
Rkhunter
Maldet
Clamav
Gibi Eklentileri kurarak içerideki Zararlı uygulamaları ve komutları taratabilirsiniz. ona göre bir düzenleme sağlayabilirsiniz yada sağlatabilirsiniz.
Belirtmiş olduğum örnek güvenlik ayarlarını sağlamanız durumunda. herhangibir virüs yemeniz mümkün değildir. kurulum yaparken dikkat etmeniz gereklidir. Kısacası herşey sizde bitiyor. ben zaten açıksız hiçbir yazılımın olmadığını belirttim ( yorumumda ) nasıl önlem alabileceğinizi'de belirttim.ustam ben diyeceğimi dedim ne deyim
Ne serveri ustam dosyayı açınca zaten otomatik virüsü yiyorsunuz. kaç kişinin exe yüzünden ister server olsun ister kendi bilgisayarında firewaller açık size göre büyütülmeye bilir ama bana göre çok büyük sorun
var, diğerlerine nazaran daha temiz olan var. @levent2934 un paylaştığı.merhaba açıksız bir panel var mıdır bildiğiniz
XAMPP panel mi bu hocam yoksa APP 8.6.0 mı acabavar, diğerlerine nazaran daha temiz olan var. @levent2934 un paylaştığı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.