Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ merhaba açıksız bir panel var mıdır bildiğiniz

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
merhaba açıksız bir panel var mıdır bildiğiniz

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
açıksız panel zor ya hocam cyber00 arkadaşın panelini kullanıyorum açık var mı onuda bilmiyorum :D

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
açıksız panel zor ya hocam cyber00 arkadaşın panelini kullanıyorum açık var mı onuda bilmiyorum :D
genç iken biraz uğraşmıştım hackerlikle zor bulursun ustam özellikle burada satanlardan uzak duracaksın ellerinde sabit kodlar var 2 tema ile süsleyim yeni panel diye millete yutturuyorlar görüyorsun %90 dolandırıcı bu satış yapanların ciddi bu işle ugraşıyorsan bir sürü yazılım şirketi var bunların istediği paraya alasını yaptırırsın ama dediğim gibi siten full açıksızda olsa Knightın port açma yüzünden zaten elinle bilgilerini sunuyorsun karşı tarafa :)

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
genç iken biraz uğraşmıştım hackerlikle zor bulursun ustam özellikle burada satanlardan uzak duracaksın ellerinde sabit kodlar var 2 tema ile süsleyim yeni panel diye millete yutturuyorlar görüyorsun %90 dolandırıcı bu satış yapanların ciddi bu işle ugraşıyorsan bir sürü yazılım şirketi var bunların istediği paraya alasını yaptırırsın ama dediğim gibi siten full açıksızda olsa Knightın port açma yüzünden zaten elinle bilgilerini sunuyorsun karşı tarafa :)
açık da olsa açık olmasa da ele geçirirler diyorsun öyle deilmi kral

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
açık da olsa açık olmasa da ele geçirirler diyorsun öyle deilmi kral
aynen öyle yeter ki işi bilen biri olsun :) o yüzden her zaman söylüyorum para yatırmayın bu işlere hepsi hikaye birine bir şey soruyorsun adam heman sana birşey satmaya uğraşıyor çoğuda dolandırıcı çetesi olmuş forum sitesi amacını yitirmiş forum sitesi demek ücretsiz paylaşım birbirine yardım için paylaşım yapan site olması lazım ama burası ticarethane gibi maşallah :)

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
aslında panele neden saldırsınlar felan diyede düşünüyorum hocam onu yapan daha kaldımı ya :D

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
bütün paneller sıkıntılı hocam bu venagame de açık yo kdiyolar oda virüslü olarak paylaşmılar

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
bütün paneller sıkıntılı hocam bu venagame de açık yo kdiyolar oda virüslü olarak paylaşmılar
ustam şöyle bir düşün sağlam olsa adamın paneli piyasada ne geziyor ikincisi paylaşan adam açığı yetmiyormuş gibi içine ayrı eten niye virüs koymuş neyse kafanı ağrıttım kusura bakma kolay gelsin sana

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
ustam şöyle bir düşün sağlam olsa adamın paneli piyasada ne geziyor ikincisi paylaşan adam açığı yetmiyormuş gibi içine ayrı eten niye virüs koymuş neyse kafanı ağrıttım kusura bakma kolay gelsin sana
hocam bu vena paneli myracity dfe kullanıyor hiç saldırmamışlar sw lerine galiba

xTeknoloji

KY Üye
Web
xteknoloji.net
Merhabalar, Öncelik ile açıksız hiçbir sistem mevcut değildir.
Lakin bütün önlemlerinizi aldığınız zaman ortada bir problem kalmayacaktır. Türkiye Ve Yurt dışı olmak üzere En iyi sunucular dimdik ayakta durabiliyorsa. İş sadece Files,Web Panel ( Yazılım ) İle bitmemektedir. Hizmet sağlayıcınızı düzgün seçmeniz gerekmektedir.
Ve Seçtiğiniz hizmet sağlayıcısı Sizlere Gerekli olan bütün Firewall Kuralları Veya Firewall Cihazları İle İlgili portlara Giriş Cıkış Ve Gelen Ataklara L4,L7 VS VS Önlem Alması Gerekmektedir.

xTeknoloji

KY Üye
Web
xteknoloji.net
Merhabalar, Böyle şeyler çok büyütülecek bir problem değildir! Sistem kurulumu sağlandıktan sonra. Kendiniz kaynakları gözden geçirip, Zararlı gördüğünüz gerekli komutları. Düzenleyebilirsiniz. Hiçbir kod bilginiz yoksa ise sunucu üzerine.

Chkrootkit​

Lynis​

Rkhunter​

Maldet​

Clamav​

Gibi Eklentileri kurarak içerideki Zararlı uygulamaları ve komutları taratabilirsiniz. ona göre bir düzenleme sağlayabilirsiniz yada sağlatabilirsiniz.

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
ustam ben diyeceğimi dedim ne deyim
Merhabalar, Böyle şeyler çok büyütülecek bir problem değildir! Sistem kurulumu sağlandıktan sonra. Kendiniz kaynakları gözden geçirip, Zararlı gördüğünüz gerekli komutları. Düzenleyebilirsiniz. Hiçbir kod bilginiz yoksa ise sunucu üzerine.

Chkrootkit​

Lynis​

Rkhunter​

Maldet​

Clamav​

Gibi Eklentileri kurarak içerideki Zararlı uygulamaları ve komutları taratabilirsiniz. ona göre bir düzenleme sağlayabilirsiniz yada sağlatabilirsiniz.
Ne serveri ustam dosyayı açınca zaten otomatik virüsü yiyorsunuz. kaç kişinin exe yüzünden ister server olsun ister kendi bilgisayarında firewaller açık size göre büyütülmeye bilir ama bana göre çok büyük sorun

xTeknoloji

KY Üye
Web
xteknoloji.net
ustam ben diyeceğimi dedim ne deyim

Ne serveri ustam dosyayı açınca zaten otomatik virüsü yiyorsunuz. kaç kişinin exe yüzünden ister server olsun ister kendi bilgisayarında firewaller açık size göre büyütülmeye bilir ama bana göre çok büyük sorun
Belirtmiş olduğum örnek güvenlik ayarlarını sağlamanız durumunda. herhangibir virüs yemeniz mümkün değildir. kurulum yaparken dikkat etmeniz gereklidir. Kısacası herşey sizde bitiyor. ben zaten açıksız hiçbir yazılımın olmadığını belirttim ( yorumumda ) nasıl önlem alabileceğinizi'de belirttim.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt