Reklam
ordan değil datadan çekiyor handlerden sattığı itemleri ordan ayarlanıyor ordaki botları 50 düşürdüm ama alt resimdeki gibi 332 tane diyor attığı bot bak gerçi o kadar yok 150 tane filan atıyorBOT_HANDLER_FARM daki botlara bakar mısınız bir. Bende botları genel olarak ordan çekiyor
ustam neye göre seçiyor ordaki botları ıdı filan yok handlerden düzenlediğim botları nasıl bulacağım nIdexe göremi seçiyorBOT_MERCHANT_DATA dan geçer.
tabloyu buldukta şimdi handlerden düzenlediğim botların itemleri bu hangi sıraya kayıt ediyor onu bulamadım yani handlerde 50 bot düzenledim merchant_data da da 50 bot bırakmalıyım ama düzenlediğim botları bırakmalıyım ıdı yokki anlayım çok karışık işÜstad src kontrol etsene komut verdiğin zaman hangi tablodan çağırıyor bellidir..
cevabınız için teşekkürler hocam handlerde düzenlediğim botları +loadbotmerchant dediğimde atmadı merchant_datada 50 bot bıraktım gerisini sildim şimdi load komutunda 50 bot atıyor artık yapacak bir şey yok merchant_datayıda editleyeceğim yinede cevabınız için teşekkürler arkadaşlarPazarları kurduktan sonra save ettiğinizde Dediğim tabloya kayıt yapar ve load dediğinizde hep o botları atar.