Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM merchant botları hangi tablodan alıyor

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
Kullanılan Source
hsacs
Versiyon
1098
arkadaşlar hcasc src ve database kullanıyorum eski databasede user_bot tablosundan çekiyordu bunda öyle bir tablo yok merchantla ilgili alt resimdeki gibi 2 tablo var handler ver data handlerden botların sattıkları itemleri ayarlanıyor oradaki 100 bottan yarısını sildim 50 bot kaldı sattıkları itemleride ayarladım ama +loadbotmerchant deyince yine 150 yakın bot atıyor en alt resimdeki gibi ben 50 tane atsın istiyorum neye göre atıyor bot listesi olan ıstırabdaki gibi user_bot tablosu yok data tablosundan çekiyor herhalde bunun mantığı ne +loadbotmerchant komutu nerdeki botları okuyor datadan ise handlerde ayarlamış olduğum botları atması için ne yapmalıyım

furkansnake

KY Uzman Üye
Yardımsever
Web
ko-yardim.com
BOT_HANDLER_FARM daki botlara bakar mısınız bir. Bende botları genel olarak ordan çekiyor

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
BOT_HANDLER_FARM daki botlara bakar mısınız bir. Bende botları genel olarak ordan çekiyor
ordan değil datadan çekiyor handlerden sattığı itemleri ordan ayarlanıyor ordaki botları 50 düşürdüm ama alt resimdeki gibi 332 tane diyor attığı bot bak gerçi o kadar yok 150 tane filan atıyor

furkansnake

KY Uzman Üye
Yardımsever
Web
ko-yardim.com
Mantıken de BOT_HANDLER_MERCHANT ve BOT_MERCHANT_DATA kısmında olması lazım ama bakalım... Ben pcye geçtiğimde inceleyim daha detaylı bir şey bulursam paylaşacağım

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
Üstad src kontrol etsene komut verdiğin zaman hangi tablodan çağırıyor bellidir..
tabloyu buldukta şimdi handlerden düzenlediğim botların itemleri bu hangi sıraya kayıt ediyor onu bulamadım yani handlerde 50 bot düzenledim merchant_data da da 50 bot bırakmalıyım ama düzenlediğim botları bırakmalıyım ıdı yokki anlayım çok karışık iş

Anissa

Fahri Üye
Pazarları kurduktan sonra save ettiğinizde Dediğim tabloya kayıt yapar ve load dediğinizde hep o botları atar.

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
Pazarları kurduktan sonra save ettiğinizde Dediğim tabloya kayıt yapar ve load dediğinizde hep o botları atar.
cevabınız için teşekkürler hocam handlerde düzenlediğim botları +loadbotmerchant dediğimde atmadı merchant_datada 50 bot bıraktım gerisini sildim şimdi load komutunda 50 bot atıyor artık yapacak bir şey yok merchant_datayıda editleyeceğim yinede cevabınız için teşekkürler arkadaşlar

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt