Reklam
xigncode ile alakalı herhangi birşey yok studpe ile baktıgımdaYazılım olarak "Stud PE" kullanabilirsin
Hocam bu konuda yardimci olabilir misiniz? Bu 25xx sourceyi kendimce editliyorum da, tek sikintim suan xigncode aktif olmasi, oyundan da atip duruyor devamli. Herhangi bir unpack de yok internette. Bildiginiz konular varsa yardımcı olursaniz sevinirimexeden x3 ile alakali yerleri patchlemen gerekiyor kullanacagin exenin guncel adresslerini bularak
forumda bi kac ornek vardi basit yolu bu
birde ikinci secenek unpack
özelden dc birak pc gectigimde seslide mantigini anlatayim ama al buralari patchle devam et gibi hazır bir şey verememHocam bu konuda yardimci olabilir misiniz? Bu 25xx sourceyi kendimce editliyorum da, tek sikintim suan xigncode aktif olmasi, oyundan da atip duruyor devamli. Herhangi bir unpack de yok internette. Bildiginiz konular varsa yardımcı olursaniz sevinirim
This kind of removal, I'll, maybe I can help you, message me privatelyİyi günler arkadaşlar. 25XX dosyalarını kurcalıyorum da, knightonline.exe'den xigncode kaldirmanin yontemi var midir?
Tahminimce bu çok zor birsey fakat fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler