Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Ko.exe içinden Xigncode ACS kaldırma

izmerle112

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
İyi günler arkadaşlar. 25XX dosyalarını kurcalıyorum da, knightonline.exe'den xigncode kaldirmanin yontemi var midir?

Tahminimce bu çok zor birsey fakat fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler

Slepperx

KY Uzman Üye
Yazılım olarak "Stud PE" kullanabilirsin

Furkan

KY Saygın Üye
Yardımsever
exeden x3 ile alakali yerleri patchlemen gerekiyor kullanacagin exenin guncel adresslerini bularak
forumda bi kac ornek vardi basit yolu bu
birde ikinci secenek unpack

izmerle112

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
exeden x3 ile alakali yerleri patchlemen gerekiyor kullanacagin exenin guncel adresslerini bularak
forumda bi kac ornek vardi basit yolu bu
birde ikinci secenek unpack
Hocam bu konuda yardimci olabilir misiniz? Bu 25xx sourceyi kendimce editliyorum da, tek sikintim suan xigncode aktif olmasi, oyundan da atip duruyor devamli. Herhangi bir unpack de yok internette. Bildiginiz konular varsa yardımcı olursaniz sevinirim

Furkan

KY Saygın Üye
Yardımsever
Hocam bu konuda yardimci olabilir misiniz? Bu 25xx sourceyi kendimce editliyorum da, tek sikintim suan xigncode aktif olmasi, oyundan da atip duruyor devamli. Herhangi bir unpack de yok internette. Bildiginiz konular varsa yardımcı olursaniz sevinirim
özelden dc birak pc gectigimde seslide mantigini anlatayim ama al buralari patchle devam et gibi hazır bir şey veremem

birde hangi srcden ilerliyorsun paketleri vs guncelledin mi hookta bir dunya adres bulacaksin baglamasi vs bypass bunun en basit kısmı digerlerini yapmadiysan bu senin icin bir anlam ifade etmez

ATABEYY

KY Uzman Üye
Yardımsever
Hocam bahsettiğin sorunu ben de araştırdım uzun zaman ama bulamadım bypass sistemi ve inject gibi muhabbetler dönüyor nasıl çözüyorlar bilemiyorum pointer hdr kısımları falan baya bi baktım da o kadar bilgim yok maalesef bende bulamadım

charamb0l

KY Kıdemli Üye

böyle bir konu vardı. ben de çok uğraştım ama çözemedim bir türlü. öğrenirsen benimle de paylaşır mısın?

izmerle112

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
ACS source'de XIGNCODE bypass edecek gerekli pointerları buldum ve ko.exe calistiginda XIGNCODE dosyalarını istemiyor, fakat bu sefer ko.exe hiç açılmıyor.

Yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba?

mm0326

KY Kıdemli Üye
İyi günler arkadaşlar. 25XX dosyalarını kurcalıyorum da, knightonline.exe'den xigncode kaldirmanin yontemi var midir?

Tahminimce bu çok zor birsey fakat fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler
This kind of removal, I'll, maybe I can help you, message me privately

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt