Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Klan kollukları

macho

Moderatör
Graph. Desig.
Yardımsever
Web
machodesign.com.tr
Kullanılan Source
--
Kullanılan Database
--
Kullanılan Client
--
Kullanılan Web Panel
--
Versiyon
--
Merhabalar arkadaşlar klan kolluklarının tblsi lazım. Kısaca kolluk dosyalarını biliyorum. Fakat fxplug veya chr veya da başka bir bağlantı bunların düzenlenmesi için gerekli tbl dosyasını veya bağlantılarının nerede olduğu bilgisine sahip kimse varmı ?

jennax

KY Üye
İtem klasöründe clanaddon paketleriyle çalışmakta, n3pmesh'ten kollukları okumakta, fxb ile de kollukların efektlerini okumakta fakat oyun içi item weapon effects kısmında efekt açıp kapatmaya yarıyor. mesh'e odaklı fx sistemi var, chr kısmını bılmıyorum araştırmak gerek 1 tane itemden yaparsan yeni kolluk değiştir dene, chr yapmana gerek kalmayacaktır muhtemel.

edit : fx dosyasında kollukların mesh sistemine odaklı sistemi var
item klasöründen de dosyaları okumakta

örneğin şu sisteme benzer bir sistem.

Ekli dosyalar

• N4OE KİNG.jpg
    N4OE KİNG.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 62

macho

Moderatör
Graph. Desig.
Yardımsever
Web
machodesign.com.tr
İtem klasöründe clanaddon paketleriyle çalışmakta, n3pmesh'ten kollukları okumakta, fxb ile de kollukların efektlerini okumakta fakat oyun içi item weapon effects kısmında efekt açıp kapatmaya yarıyor. mesh'e odaklı fx sistemi var, chr kısmını bılmıyorum araştırmak gerek 1 tane itemden yaparsan yeni kolluk değiştir dene, chr yapmana gerek kalmayacaktır muhtemel.

edit : fx dosyasında kollukların mesh sistemine odaklı sistemi var
item klasöründen de dosyaları okumakta

örneğin şu sisteme benzer bir sistem.
açıklamaların için çok teşekkürler fakat ben bunları zaten yıllardır biliyorum :D benim istediğim şey bu değil konu içinde araştırırım dediğin şey lazım. :) bu anlattıkların benim işim zaten.

jennax

KY Üye
chr kısmına odaklı değil diye düşüncem var bu yüzden önce bir denemeni tavsiye ettim öyle yoğunlaşabiliriz.

macho

Moderatör
Graph. Desig.
Yardımsever
Web
machodesign.com.tr
chr kısmına odaklı değil diye düşüncem var bu yüzden önce bir denemeni tavsiye ettim öyle yoğunlaşabiliriz.
şöyle bir şey den bahsediyim o zaman . klan kolluklarını istediğim gibi değişebiliyorum renk boyut obje koordinat. fakat istediğime efect eklemek istersem nasıl yaparım. ? :)
veya var olan kolluğun fxb sini nerden buluruz :)

jennax

KY Üye
amacım kaldırmak değil bunu başka bir kolluğa ekleyebilmek :D o yüzden chr fxplug gibi bağlantı aşamalarını istiyorumm.
bahsettiğin sistemi chr tarafında fxplug vs okumuyor, client taraflı kısımda n3cpluglarda dosya yolunun sonunda clan_ka tarzı yazılar var o yolla bulabilirsen bulursun. source kısmında aktif biri değilim keyif amaçlı çalışmalar yapıyorum. bir yolunu bulursan bizi de bilgilendir kısa ve öz olarak aydınlanmış olalım.

edit : untitled.n3cplug şu dosya yolu ile bir bağlantısı olabilir ama bu da çok çözüm yönlü değil gibi.

macho

Moderatör
Graph. Desig.
Yardımsever
Web
machodesign.com.tr
bahsettiğin sistemi chr tarafında fxplug vs okumuyor, client taraflı kısımda n3cpluglarda dosya yolunun sonunda clan_ka tarzı yazılar var o yolla bulabilirsen bulursun. source kısmında aktif biri değilim keyif amaçlı çalışmalar yapıyorum. bir yolunu bulursan bizi de bilgilendir kısa ve öz olarak aydınlanmış olalım.

edit : untitled.n3cplug şu dosya yolu ile bir bağlantısı olabilir ama bu da çok çözüm yönlü değil gibi.
fxlerine hakimim şuan sadece olmayan bir kolluğa fx eklemeye çalışıyorum :D

jennax

KY Üye
sunucu taraflı 5 kolluk var ve sen 6.olarak eklemeye çalışıyorsun mantıken, source kısmıyla ilgili işlem gerekmekte bence.

jennax

KY Üye
clanaddon_ka_5.n3pmesh - dosya yolunu sende olan çizimi .obj muhtemel n3pmesh aktarım yapacaksın sen yapabiliyorsun zaten o çiziminde .obj yoluyla dxtsini oluşturman gerek. yani benim dediğim yöntem sadece bizde değişebilecek yöntem sunucular patch atarsa herkes değiştirebilir.

rajbhera

KY Kıdemli Üye
Hocam senin demek istediğini anladım klan kolluklarının efek yanma olayı exe ve server bağlantılı yani oyun ilk açıldığında g5 olan klanın kolluğuda yanar sen ekstra parlama efekleri vs istiyosun galiba şuan için bildiğim tek bir fx var ya o fx i degistircen kolluklar o fx olcak ama ekstra bi fx eklemek istiyosan o client source kısmına giriyo zor iş kolay gelsin

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt