Reklam
valla tanıdığım kime sorduysam bilmiyor zatenReis, onu sen bilmiyorsan kimse bilmez![]()
açıklamaların için çok teşekkürler fakat ben bunları zaten yıllardır biliyorumİtem klasöründe clanaddon paketleriyle çalışmakta, n3pmesh'ten kollukları okumakta, fxb ile de kollukların efektlerini okumakta fakat oyun içi item weapon effects kısmında efekt açıp kapatmaya yarıyor. mesh'e odaklı fx sistemi var, chr kısmını bılmıyorum araştırmak gerek 1 tane itemden yaparsan yeni kolluk değiştir dene, chr yapmana gerek kalmayacaktır muhtemel.
edit : fx dosyasında kollukların mesh sistemine odaklı sistemi var
item klasöründen de dosyaları okumakta
örneğin şu sisteme benzer bir sistem.
şöyle bir şey den bahsediyim o zaman . klan kolluklarını istediğim gibi değişebiliyorum renk boyut obje koordinat. fakat istediğime efect eklemek istersem nasıl yaparım. ?chr kısmına odaklı değil diye düşüncem var bu yüzden önce bir denemeni tavsiye ettim öyle yoğunlaşabiliriz.
amacım kaldırmak değil bunu başka bir kolluğa ekleyebilmekclan_rank_1.fxb silip dener misin şuan müsait değilim.
bahsettiğin sistemi chr tarafında fxplug vs okumuyor, client taraflı kısımda n3cpluglarda dosya yolunun sonunda clan_ka tarzı yazılar var o yolla bulabilirsen bulursun. source kısmında aktif biri değilim keyif amaçlı çalışmalar yapıyorum. bir yolunu bulursan bizi de bilgilendir kısa ve öz olarak aydınlanmış olalım.amacım kaldırmak değil bunu başka bir kolluğa ekleyebilmeko yüzden chr fxplug gibi bağlantı aşamalarını istiyorumm.
fxlerine hakimim şuan sadece olmayan bir kolluğa fx eklemeye çalışıyorumbahsettiğin sistemi chr tarafında fxplug vs okumuyor, client taraflı kısımda n3cpluglarda dosya yolunun sonunda clan_ka tarzı yazılar var o yolla bulabilirsen bulursun. source kısmında aktif biri değilim keyif amaçlı çalışmalar yapıyorum. bir yolunu bulursan bizi de bilgilendir kısa ve öz olarak aydınlanmış olalım.
edit : untitled.n3cplug şu dosya yolu ile bir bağlantısı olabilir ama bu da çok çözüm yönlü değil gibi.
6. cıyı eklemeye çalışmıyorum örneğin g5 kolluğun yanmasını istiyorumsunucu taraflı 5 kolluk var ve sen 6.olarak eklemeye çalışıyorsun mantıken, source kısmıyla ilgili işlem gerekmekte bence.
fxli cplugı fxsiz cplugla değişip denenbilir aslında6. cıyı eklemeye çalışmıyorum örneğin g5 kolluğun yanmasını istiyorum![]()