Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Istrap - Tb_User daki şifreler farklı

serocco

KY Üye
Arkadaşlar merhaba, Istrap - Tb_User daki şifreler farklı oluyor oto login var deneme yapıyorum ancak bir şifre oluşturduğumda o şifre tb_user da farklı görünüyor ve şifreyi unutsam db den bulamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı ?

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
Arkadaşlar merhaba, Istrap - Tb_User daki şifreler farklı oluyor oto login var deneme yapıyorum ancak bir şifre oluşturduğumda o şifre tb_user da farklı görünüyor ve şifreyi unutsam db den bulamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı ?
Şifreyi unutursanız panelden değiştirebilirsiniz hocam bütün srclerde md5 şifreleme sistemi vardır şifresiz olursa kötüye kullanmak isteyenler olabilir ?

Azak

C# .NET Full Stack Developer
Moderatör
Coder
Yardımsever
Web
www.gsmteknikdestek.com
şifreleme sistemine bakmak lazım bu durumda, bir şifreleme sistemin nasıl şifrelendiğini bilmeden çözmek imkansızdır. sadece değiştirme yapabilirsiniz.

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
Nasıl yapabilirim bu konuda bir paylaşım var mı acaba ? iptalden ziyade en azından ulaşmam gerektiğinde nasıl ulaşabilirim şifrelere onu öğrenmem gerekiyor. En kötüsü komple iptal etmem gerekecek
MD5 kırıcı programlar var şifre uzun değil ise onunla kırabilirsin biraz uzun sürer çözmesi :)

Pars

KY Saygın Üye
Yardımsever
Web
elektrikcirehberi.com
Nasıl yapabilirim bu konuda bir paylaşım var mı acaba ? iptalden ziyade en azından ulaşmam gerektiğinde nasıl ulaşabilirim şifrelere onu öğrenmem gerekiyor. En kötüsü komple iptal etmem gerekecek
Çok kafaya taktin eski şifresini napacan yeni şifre belirlersin olur biter eski şifreyi zaten adminler ulasmain diye md5 şifreleme yapılıyor hani herkesin şifresi kendin özel ya

Pars

KY Saygın Üye
Yardımsever
Web
elektrikcirehberi.com
Şİfresini unuttu diyelim o nasıl olacak ?
Yeni şifre vereceksin
Örnek basit bı yol
Yeni bı karakter aç şifresi pars1234 olsun
Tb_userde md5 şifreli olan kısmı kopyala şifresini degistirecegin adamin şifre kısmına yapıştır adamın yeni sifresi pars1234

xahta

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Uğraşmak istemezsen Sitede paylaşılan Azak editörlerin içinde User editör kısmından şifreyi değiştirebiliyorsun.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt